Ti a hasatokban lévő babát már most a nevén
szólítjátok, vagy ha nem, akkor hogy? (Azoktól
kérdezem, akik tudják a nemét, és megvan a név is
már).
Igen, a neven szolitottuk és beszéltem is hozzá! :)
2015. okt. 22. 14:42
Igen, mindkét fiamnál már félidőtől tudtuk, hogy kukacos, néven is neveztük őket, de persze volt millió becenevük is.
2015. okt. 22. 14:45
Nekünk megvan a név, de lett neki még a fogantatásakor egy beceneve, főleg úgy hívjuk. Ez egy szép és intim történet, ami csak az apukájáé, meg az enyém, ha rajta marad, akkor egyszer majd elmeséljük neki is hogyan lett. :) Emellett mindenféle idétlenségen, amire utaltál, tudom, mire gondolsz! A hagyományos nyuszifültől, pocoktól kezdve egész a rugóláb serifig minden van... :DDD Amúgy kisfiú.
26+6 hkm
2015. okt. 22. 14:47
nevén szólítjuk a pocakba is, de vannak becézgetések is :)
2015. okt. 22. 14:50
Van neve de meg nem elsore az jut eszembe ha beszelek rola.
2015. okt. 22. 15:06
Nevén nevezzük és vannak becenevei is. Én képtelen vagyok hangosan dumálni a levegőbe, de magamban szoktam beszélni hozzá. Akkor "kislány"-nak hívom. Nem tudom miért.
2015. okt. 22. 15:23
Amikor a kisfiammal voltam terhes,nem szólítottam/tuk a nevén,hanem becézgettük.Én is úgy voltam vele,mint te. :) Most a második babánál kistesó-nak szólítjuk,a kisfiam nevezte el,mert még nem nem tudjuk a nemét és nevet sem választottunk.Illik hozzá,hogy kistesó :)
2015. okt. 22. 15:23
Mi egy hete dontottunk kb nevekben,elotte volt a listan a Dominik,Benedikt,Noel,Alex,Adam.Aztan annyira beleszerettem a Nolen(nem Noel)nevbe h ugy hivtam h Nolen,Noli(vegul Nolen lesz)de elotte sor meg most ist tobbszor hivom Manonak.Ja meg Nolenmano:)
(Mar sok helyre irtam szoval vki bar tutu tobbszor latta,es rajott h en irogatok a babas kerdesekhez)
2015. okt. 22. 16:30
már tudjuk a nemét, és a nevét is. A megszólítása változó teljesen. Mikor mi jut eszembe :) 19 hetes vagyok, és Boglárka lesz, úgyhogy vagy Boginak hívjuk, vagy babónak, babócának, pocaklakónak :)
2015. okt. 22. 17:07
Ha tudnám a nevét se akarnám nevén nevezni, mert sosem tudni tévednek e a nemét illetően. Babónak, babának babócának, hívom. Kicsit fura hozzá hangosan beszélni, de kezdem megszokni. Az biztos, hogy minden egyes kis rúgással mosolyt csal az arcomra! :)
2015. okt. 22. 20:23
Kapcsolódó kérdések: