Állandóan éhes vagyok, mindíg csak ennék. Mit tegyek ellene? 30 hetes vagyok.
Sokszor egyél keveset.Ha rádtör az éhség rágcsálj répát,almát,karalábét v.mi keményebbet,ami tovább tart.
Igyál meg annyi vizet amennyit csak tudsz.
Moss fogat v.vegyél be mentolos rágót némileg elveszi az éhségérzetet.
Csinálj turmixot(tej-banán v.eper....)az telít.
Rágcsálj pl.puffasztott rizst,bulátát,müzliszeletet....
Zabpehely...
Egyél! csak vigyazz ra, hogy mit! és hogyan!
Pl szepen lasan, nagyon alaposan megrágva rágcsálj el egy-egy répát, almát.
Azt is megcsinálhatod, hogy pl az almát mielott megeszed meghamozod (igen, tudom, abban van a vitamin :)), szoval meghamozod felszeled, kirakod szepen egy kistanyerra, és megeszegeted (ha eleg lassan csinalod, akkor egy alma húsz percig is tarthat ilyen módón)
A lényeg, hogyha nem tudsz ellenállni a csábításnak, ne stresszelj miatta! ÉS kb hetente egyszer ne is állj ellen! (Én ezt a napot nevezem hámkirugós napnak :))
A másik módszer, hogyha étkezések elott iszol egy nagy pohár vizet, akkor kevesebbet fogsz enni. Ez diétás "trükk" :)
Viszont azért mert parázol, hogy sokat eszel, ne parazd tul a dolgokat, és ne legyen az, hogy kevesebbet eszel! (nalam neha megesik, mert egyszeruen lelkiismeretfurdalasom tamad minden kajalastol, elmarad az orom, es az nem egeszseges!!)
Szoval ird fel mindig, hogy mit eszel, és így kontrollban tudod tartani. Kicsit macerás, de tényleg hatásos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!