17 hetesen érdemes már elmenni 4D-s uh-ra? Ekkor már jó eséllyel meg tudják állapítani a baba nemét?
Szia! Mi is 17 hetesen voltunk, és nagy élmény volt! A nemét is meg tudják már mondani, ha éppen úgy fekszik.
Szépen látszott a gyomra, a hólyagja, a 4 üregű szíve, stb. A férjem is sokkal közelebb került a babához, még lelkesebb lett azóta:-)
szia!! szerintem "csak" azért, hogy a nemét megnézzétek nem érdemes... hiszen azt 2D -s UH-n is látni lehet, ha ő is így akarja :)
mi a 27. héten voltunk és akkor már olyan kis formás volt mindene, a pofija, a kis kezei, lábai :) a barátaink pedig a 18. héten voltak és ott még nagyon kis véznácska volt a babójuk...
persze döntsétek el Ti!! :) mindenképpen megéri, csak szerintem még kicsit később.
29 hetes pocakos
szia! Én láttam a babámat a kórházban 18 hetesen, de utána voltunk 4D-n a párommal 25 hetesen. Összehasonlíthatatlan volt a kettő, 25 hetesen már igazi kisember volt, látszottak az arcvonásai, kalimpált a lábával, lehetett látni, ahogy iszik a magzatvízből. :)
Ja, és nekem addig mindig úgy feküdt, hogy nem lehetett megállapítani a nemét, csak 25 hetesen mutatta meg magát. :)
Nem lebeszélni akarlak arról, hogy most elmenj, csak leírtam a tapasztalatokat. Persze, mindig nagy élmény látni a pocakodban növekvő kis életet. :)
Szia!
Mi 18 hetesen voltunk 4D-n, és az első amit megláttunk az a baba kukija volt. :) Szóval ha ugy fekszik akkor meg tudják mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!