Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor éreztétek először,...

Ti mikor éreztétek először, hogy "ketyeg" a biológiai órátok? Hány évesen éreztétek először, hogy babát szeretnétek?

Figyelt kérdés

Ehhez képest mennyi idő múlva lett babátok?

Ha vártatok, akkor milyen tényezők hatására döntöttetek így?

Utólag bántátok, hogy vártatok vele vagy így volt jó?

2015. okt. 18. 15:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem éreztem, hogy ketyegne, sőt, még pár évvel későbbre is terveztük 30 éves korunk körülre, vagy azutánra. 26 voltam, mikor valami átkattant, és nagyon vágyni kezdtem a baba után, de pont akkor váltottam szakmát, így megvártuk, míg lett kellő munkatapsztalatom, és munkaviszonyom. Nehéz volt várni, így viszont most van egy nagyon jó munkahelyem, ahová visszavárnak. 28. szülinapom körül várható a babám érkezése:)
2015. okt. 18. 18:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem most epp hogy 30. Szulinapom elott jon a baba de nem ereztem hogy mar jo lenne.
2015. okt. 18. 18:45
 13/16 anonim válasza:
22 eves vagyok es mar szeretnek, de mivel most lett vege egy tobb eves kapcsolatomnak sztem egy darabig meg nem is lessz :(
2015. okt. 18. 18:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Egy fél éve érzem,28 leszek lassan.

De majd csak 2-3 év mulva lesz,most még előbb saját ház,és most kezdtem el jol fizető helyen dolgozni,kell a jo gyed és hogy visszavárjanak.

2015. okt. 18. 19:32
 15/16 anonim ***** válasza:
33%

Na hát én nem érzem,hogy ketyegne:D

20 évesen éreztem azt, hogy szeretnék már egy kisbabát.

22 évesen teherbe is estem és 23 lettem mire megszületett a kislányom:)

2015. okt. 18. 19:59
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Már akkor kisbabát szerettem volna, amikor még párkapcsolatom sem volt. :)

Egyébként 25 évesen már erősen rám tört a babát szeretnék érzés,komoly párkapcsolatom is volt már 2 éve, de akkor vettünk házat, szerettünk volna kettesben is együtt élni, utazgatni, kicsit egyenesbe jönni. 28 éves voltam, amikor megszületett a lányom.

Mindig kis korkülönbséggel szerettem volna gyerekeket, de az első babánkat elvesztettük, a lányommal sem volt problémamentes a terhességem, így nem siettük el a tesó dolgot. Most várjuk őt, 33 éves vagyok, tavasszal fogok szülni.

Utólag azt hiszem, így a legjobb. Két picivel nem könnyű (látom az ismerősök, barátok között), viszont a lányom már elég nagy ahhoz, hogy megértse, hogy mit is jelent egy kisbaba. Ráadásul az első években nem kellett megosztanom a figyelmemet. :)

Most pedig már tervezi, hogy mennyit fog nekem segíteni a tesó körül. Nagyon várja őt. :)

2015. okt. 19. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!