Baj van? 34 hetes és 5 naposak vagyunk, tegnap voltam a védononél, aki megijesztett. Itt Angliában csak méroszalaggal merik a hasat, azt mondta ugyanakkora, mint 31 hetesen, lehet h nem no a baba. Elkuldott uh ra pénteken, de félek
Ne aggódj, engem is most küldtek UHra (én USA), mert picike a hasam, 35 hetesen csak 28 cm a méh mérete, erre kiderült hogy a babám legalább egy héttel nagyobb a koránál. Ha sokat mocorog és eddig minden rendben volt, nem lehe semmi baj.
boldog babavárást nektek.
Sziasztok!
Jo kis csapat gyult ossze! :) Szinten Anglia, E London, Hatfield. En 35 hetes vagyok es nekem meg soha nem merte le a midwife a pocim, csak megtapogatja. Nekem sincs nagy hasam, de azt mondta a holgy ne aggodjak es se vagyok nagy termetu, teljesen normalis a babam. Nemreg voltam otthon a 30. heten mentem ultrahangra, ott meg azt mondtak hogy 400! g-mal nagyobb a baby mint az atlag.
Mindent osszefoglalva, szerintem ne aggodj, nem lesz semmi baj.
Aki esetleg a kozelembe lakik es van kedve ismerkedni, nyugodtan irjon privit. :)
35 hetes kismami
Szerdán repesztenek nekem burkot, ha addig nem jönne ki, mert berögződött az agyukba, hogy pici a baba. (2800g, én 2500g-mal születtem...)
Szóval úgy látom, nagy parájuk ez a dolog itt. (Én vagyok Coventryből)
Mi volt az UH-n??? Mit mondtak?
Minden rendben az uh szerint,rendesen no a baba ahogy kell,2500g most 35 hetesen,nagyon megnyugodtam.
Te szegénykém,ezek hulyék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!