Baj van? 34 hetes és 5 naposak vagyunk, tegnap voltam a védononél, aki megijesztett. Itt Angliában csak méroszalaggal merik a hasat, azt mondta ugyanakkora, mint 31 hetesen, lehet h nem no a baba. Elkuldott uh ra pénteken, de félek
Szia!!
En is Angliaban elek:-) nekem a midwife-om meg sosem merte a hasam. Nincs min aggodnod, a pocakodnak nem muszaly nolnie, fo az, hogy a bebid nol
az elozo vagyok.
azt meg elfelejtettem, hogy amikor mar ilyen nagy a babo, akkor csokken 1 picit a magzatviz mennyisege, hogy legyen helye a babanak.
nekem nagyon pici a pocakom, mindenki 6honaposnak tippel.en 33 hetes vagyok, nekems em nott sokat az elmult par hetben, de a rugasokat es a mozgast egyre erosebben erzem:-) es kezd egyre kenyelmetlenne valni, meg ilyen kicsi pocival is. szerintem ez annak a jele, hogy nincs semmi gond, novekszik a bebi.
szerintem veled sincs semmi gond, UH nelkul szerintem keptelenseg megmondani, hogyb nott -e vagy sem.
ne aggodj, minden rendben van:-)
ugy mennek meg UHra en is..20. het korul voltam utoljara:-(
Szia!
Én Coventryből vagyok, 39 hetes.
Nos, ugyanez volt nekem is, a midwife rámhozta a frászt, hogy kicsi a babám.
Ne foglalkozz vele, azóta feszt UH-ra járok, de egy rendes orvos megmondta, hogy mérőszalaggal ilyenkor már nem lehet lemérni a babát és csak találgatnak.
Ne félj, semmi baj nem lesz, meg itt nekik egy 3 kilós baba kicsinek számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!