Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj van? 34 hetes és 5 naposak...

Bobocka kérdése:

Baj van? 34 hetes és 5 naposak vagyunk, tegnap voltam a védononél, aki megijesztett. Itt Angliában csak méroszalaggal merik a hasat, azt mondta ugyanakkora, mint 31 hetesen, lehet h nem no a baba. Elkuldott uh ra pénteken, de félek

Figyelt kérdés
2008. szept. 10. 23:56
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ja,28 hetesen voltunk uhn,minden rendben volt,meg a 31. heten is,most is hallottam a szivecskéjét,csakhát nem nott a hasam,a baba fejjel lefelé van es kedden oldalt volt a popsija
2008. szept. 10. 23:58
 2/16 anonim ***** válasza:

Szia!!

En is Angliaban elek:-) nekem a midwife-om meg sosem merte a hasam. Nincs min aggodnod, a pocakodnak nem muszaly nolnie, fo az, hogy a bebid nol

2008. szept. 11. 00:50
 3/16 A kérdező kommentje:
Nekem mérte a 28. héttol,csak azt nem értem,hogy mondhat ilyet,mikor a baba nem biztos hogy kinyújtózva fekszik,attól még nohet,ha a hasam nem is sztem.Boldog babavárást neked is itt kinn:)
2008. szept. 11. 00:53
 4/16 anonim ***** válasza:

az elozo vagyok.

azt meg elfelejtettem, hogy amikor mar ilyen nagy a babo, akkor csokken 1 picit a magzatviz mennyisege, hogy legyen helye a babanak.

nekem nagyon pici a pocakom, mindenki 6honaposnak tippel.en 33 hetes vagyok, nekems em nott sokat az elmult par hetben, de a rugasokat es a mozgast egyre erosebben erzem:-) es kezd egyre kenyelmetlenne valni, meg ilyen kicsi pocival is. szerintem ez annak a jele, hogy nincs semmi gond, novekszik a bebi.

szerintem veled sincs semmi gond, UH nelkul szerintem keptelenseg megmondani, hogyb nott -e vagy sem.

2008. szept. 11. 00:56
 5/16 anonim ***** válasza:
merre fele laksz?:-)
2008. szept. 11. 00:58
 6/16 A kérdező kommentje:
Az én pocim is kicsi,kb mint a tiéd:)A kis drágámat én is érzem,mozog o nagyon is sokat meg rugdos:))néha már fáj:)REm. minden rendben lesz,mert belehalnék ha baja lenne:(
2008. szept. 11. 01:00
 7/16 A kérdező kommentje:
Kozép Angliában,Birminghamtol 1óra.Te?:)
2008. szept. 11. 01:00
 8/16 anonim ***** válasza:

ne aggodj, minden rendben van:-)

ugy mennek meg UHra en is..20. het korul voltam utoljara:-(

2008. szept. 11. 01:02
 9/16 anonim ***** válasza:
E/K London, kulvarosban:-) picit messze vagy tolem:-)
2008. szept. 11. 01:04
 10/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Coventryből vagyok, 39 hetes.

Nos, ugyanez volt nekem is, a midwife rámhozta a frászt, hogy kicsi a babám.

Ne foglalkozz vele, azóta feszt UH-ra járok, de egy rendes orvos megmondta, hogy mérőszalaggal ilyenkor már nem lehet lemérni a babát és csak találgatnak.

Ne félj, semmi baj nem lesz, meg itt nekik egy 3 kilós baba kicsinek számít...

2008. szept. 11. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!