Terhesség alatt is van fehérfolyás?
Figyelt kérdés
2008. szept. 10. 22:46
1/4 anonim válasza:
Igen, sőt! A doki nekem azt mondta, hogy a terhesség természetes velejárója. Viszont ha viszketsz is, menj el dokihoz, mert azt is mondta, hogy a terhes nők fogékonyabbak a hüvelygombára.
2/4 anonim válasza:
Hát nekem nem viszketett, nem égett, nem csípett a dokim mégis írt fel rá kúpot, mert szerinte nem normális dolog ha van. Szóval azért mutasd meg dokinak! 30 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Teljesen normális dolog, ha van folyása az ember lányának terhesség alatt, sőtt, ha több van, az is normális.
Gondolom egyébként is el fogsz menni az orvosodhoz, szólj neki, hogy vegyen kenetet, és küldje el laborba. Az a legvilágosabb eredményt fogja adni!
Kellemes Babavárást!
4/4 anonim válasza:
A folyas a terhesseg velejaroja!!!! A tested igy tisztitja a huvelyt, hogy a bacik ne tudjanak bejtni. Akkor gaz, ha szaga van, csip, viszket, mint ahogy az elottem szolo irta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!