Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pici fehérfolyás normális a...

Pici fehérfolyás normális a terhesség alatt? 9 hetes kismama!

Figyelt kérdés
2008. máj. 2. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, sot, a vege fele egyre tobb lesz majd. De csak addig normalis, amig szagtalan es szintelen, ha sarga, zoldes, veres, akkor azonnal mondd meg a dokidnak, mert lehet fertozes jele, vagy a babaval lehet gond.
2008. máj. 2. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia,teljessen normális ne aggódj.Én 34 hetes vagyok és olyan erős fehér folyásom van mint néha menzeszkor.Ha véres folyás vagy barnás lenne akkor feltétlenül keresd fel az orvosodat.Boldog babavárást!!!
2008. máj. 2. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem végig volt folyásom terhesen és nem volt semmi baj, szóval normális.
2008. máj. 2. 20:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2008. máj. 3. 08:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 20 hetes vagyok, és nekem is nagyon erős folyásom van, de szintelen és szagtalan.

Voltam dokinál aki mindent rendben talált, ugyhogy nyugi amig nem változik a szine.

2008. máj. 3. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!