8hetes kismami vaok, és nagyon erős fejfájással küzdök, lehet erre vmi gyógyszert bevenni, és ha igen, mit?
Figyelt kérdés
2008. szept. 10. 21:54
1/4 anonim válasza:
Nálam is volt ilyen,hogy nagyon fájt valamim.Általában minden gyógyszerre felvan tüntetve,hogy terhes nő nem szedheti,de nekem már muszáj volt.Most ha egy darab bármilyen fájdalom csillapítot beveszel nem lesz semmi bajod.
2/4 anonim válasza:
szia! paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítót vehetsz be, pl. panadolt.
3/4 anonim válasza:
Paracetamoltartalmut nem ajanlott az elso harmadban szedni, inkabb Nurofent, vagy Algoflexet (valami ibuprofenosat). Probalj pihenni, az is segithet!
4/4 anonim válasza:
nekem sajnos meg most is szokott fajni.
friss levego, es pozitiv gondolatok. arcmosás.
en nagyon nem vagyok a gyogyszerek hive, de ha nagyon ugy erzed, hogy mar nem birod, kerd ki a nodokid velemenyet.
probalj pihenni, lehunyni a szemed, es jo dolgokra gondolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!