Szerintetek terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Kb 2hét mulva fog megjönni a menstruáciom. Kb 2hetes terhes lettek ha az vagyok. Fáj a hasam, hányingerem van, fáj a fejem. Csináltam tesztet a pár napja de nnegatív. Lehet az hogy még em nem mutatta ki?2015. okt. 17. 11:31
2/11 anonim válasza:
Inkább elkaptál valamilyen vírust, de ez tuti nem azért van, mert terhes vagy.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem ugy fáj a hasam. Köszi a válaszokat
2015. okt. 17. 11:44
4/11 anonim válasza:
Nekem pl minden hónapban a 2. héttől fáj a hasam alja, mintha meg akarna jönni, innen is tudom, hogy megvolt a peteérés, de hónap végén rendesen megjön, ez csak afféle jelzés. Egyébként front van, nagyon sok embernek fáj a feje a napokban.
5/11 anonim válasza:
Mikor volt az utolsó vérzésed? Egyébként ez a 2 hetes terhesség dolog... Nem ártana művelődnöd a témában.
6/11 A kérdező kommentje:
Művelődés.... Neked milyen művelődésed van a témában? Nyilván azért kérdeztem meg mert nem tudom és választ szeretnék attól aki tapasztalt, tudja
2015. okt. 17. 12:55
7/11 anonim válasza:
Dióhéjban: Normális 28 napos ciklus esetén a 14. napon van peteérés, majd 14 nap múlva megjön, ha nem esel teherbe. Ha ekkor nem jön meg, onnantól érdemes tesztet csinálni, azaz a vérzés után egy hónappal, nem két héttel, mert a beágyazódás is kb csak a peteérés után 6 nappal kezdődik, és 12 nap múlva végződik. Ennél eltérőbb ciklusnál úgy érdemes számolni, hogy 2 héttel a menzesz előtt van peteérés, ez állandó, tehát ha pl 31 napos ciklusaid vannak, akkor a peteérésed a 17. napon van, de ez már más téma, lényeg, hogy még biztosan nem vagy terhes, kb a napokban tudtok "ráállni a témára", ha szeretnétek babát.
8/11 anonim válasza:
Hagyjad 7-es, túl sok a szám az irományodban, ezt nem fogja érteni :-D
Kérdező, biztosan 2 hetes terhes vagy. Menj el egy ultrahangra szívhangot hallgatni :-D
9/11 anonim válasza:
Figyelj, valahogy el kell kezdeni, a felvilágosításokon pl erről nem beszélnek ilyen részletesen, kb 2 éve még én sem tudtam, hogy megy ez, csak mikor ráálltunk a babatémára, akkor kezdtem el jobban utánanézni. Ez az oldal viszont arra van, hogy egymást segítsük, még ha hülye kérdéseket is tesznek fel, bár tény, hogy google-ban kb 5 perc alatt kideríthető a dolog... így kényelmesebb, gondolom, de ez nem az én dolgom.
10/11 anonim válasza:
5-ös vagyok
Egyrészt nagyjából ismerem a testem működését, tudom hány napos ciklusaim vannak és be tudom lőni az ovum időpontját a tüneteim alapján, másrészt amikor felmerült a gyanú, hogy terhes lehetek, olvasgattam a témáról (peteérés, tüszőrepedés, beágyazódás, hormonszintek, terhességi hetek számolása stb.), ráadásul szültem is már, így menet közben még több fogalmam kerekedett, azonban nem ezen az oldalon akartam információhoz jutni, ugyanis sok hasznos dolog mellett itt temérdek butasággal lehet találkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!