Hány hetes terhes vagy? Hogy érzed magad?
Én 14 hetes vagyok, én is megnyugodtam a 12. heti után :)
Hála Istennek a kombinált teszt is negatív lett. :)
Boldog vagyok, bár nàlam csak most kezd szűnni a hànyás/hányinger, bár most reggeli óta megint hányingerem van, próbàlom bent tartani.
Tegnapra voltam kiírva, de még mindig ketten vagyunk a testemben, szerinted hogy érzem magam? :D
Egyébként fáj a medencém nekem is, meg amikor a holyagomra telepszik az brutál :D Emellett ott vannak a joslofájások. :)
élvezd ki minden percét a várandosságnak, mert nagyon hamar elrepul.
Elnézést az ékezethiány miatt, kulfoldi a billentyuzet és csak á,í,é, betu van...
14 hetes vagyok, lassacskán talán kezd szűnni a hányinger, de még küszködöm az étvágytalansággal :)
Fáradékony vagyok plusz még itt van a 20 hónapos babám is aki minden figyelmet igényel, hát röviden ennyi :D
Mindenkinek boldog babavárást! (főleg akinek ez az első terhessége, minden apró élményt élvezzen ki :p mert 2ik terhességnél már erre nem nagyon lesz idő) legalábbis tapasztalatom szerint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!