Aki április végére van kiírva nem aggódik amiatt, hogy pár nap túlhordás esetén pont bele fog esni az új gyes-gyed törvénybe?

Van egy olyan érzésem, hogy sok szülésinditás lesz áprilisban :-D
Szertintem,aki május 10 körülre van kiirva,az is meg fogja indittatni április utolsó napjaiban.

pénz beszél, kutya ugat..tudod..
az orvossal simán le lehet ezt boltolni.

Szerintem is "szívás"!
Semmi köze ahhoz hogy valaki szeret-e dolgozni vagy nem!
Én április 12.-ére vagyok kiírva:-)

Szia,
Ápr.29.-re vagyok kiírva, úgyhogy eléggé április vége én is:) ! Bízom benne, hogy nem fogom túlhordani, egyébként tényleg lehet kérni a szülés megindítását, hogyha nincs egészségügyi akadálya akár a babára, akár a mamára nézve! Egyébként majd bevetünk minden házipraktikát, hogy időben kibújjon a Babó!:))
Aki pedig szánalmasnak talál minket, annak csak annyit üzennék, hogy bár olyan országban élnénk, ahol könnyű lenne egy gyerekes anyukának munkahelyet találnia, emberséges, nem éhínséges fizetésért!!! És igenis legyen meg a lehetőségem, hogy ha úgy alakul, és nem találok munkát, akkor maradhassak a Drágámmal itthon nem 2, hanem 3 évet!
Gondolkozz mielőtt beszólsz, és örülj, ha nincs gondod a pénzre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!