Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől viszket odalent?

Mitől viszket odalent?

Figyelt kérdés
Néha érzem hogy kicsit viszket a hüvely bejáratánál. Nem állandóan, csak napjában mondjuk egy 4-5 alkalommal, és akkor sem nagyon, szóval nem az az elviselhetetlen viszketés. Egyéb más tünetem nincs, nem ég, szokatlan folyás nincs. Mivel még soha nem volt gombás vagy más fertőzésem, nem tudom mihez hasonlítani. Mi lehet ez? Canesten krém? A higiéniára egyébként nagyon figyelek, szóval nem érteném ha bármit összeszedtem volna :(
2015. okt. 15. 14:22
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és 16+5 hetes vagyok
2015. okt. 15. 14:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem higiénián múlik, főleg nem terhesen. Ballagj el szépen orvoshoz, terhesen nem állunk neki magunkat kezelgetni vény nélküli készítményekkel. És azt se várjuk, hogy magától elmúljon. Biztos, hogy valamilyen fertőzésed van, amit kezelni kell.
2015. okt. 15. 14:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát,így az éteren keresztül csak tippelgetni tudunk.Lehet egy enyhe gombás fertőzés,vagy baci,a terhesség alatt fogékonyabbak a kismamák a fertőzésekre.Ha a higiéniával nincs is gond,annak ellenére is megkaphatsz valamit,amit korábban tolerált a szervezeted.

Nálam például az illatosított tisztasági betét miatt volt enyhe viszketés,amikor átváltottam a simára,megszűnt.Mindig is illatosat használtam,de a babavárás alatt nem bírtam.

Ha komolyabbra fordul,én megemlíteném a dokinak.

2015. okt. 15. 14:29
 4/9 A kérdező kommentje:

Pár napja váltottam intim mosakodót. Lehet, ez az oka?

Persze mindenképp megyek dokihoz, de csak holnap reggel tudok.

2015. okt. 15. 14:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Az is lehet az oka! Az jó, hogy holnap mész, mindenképp említsd meg!
2015. okt. 15. 14:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Az intim mosakodónak lehet hozzá köze!

Ne használd pár napig, kiderül. Addig inkább csak vízzel mosd, mert az intim mosakodó ronthat a helyzeten, saját tapasztalat.

2015. okt. 15. 14:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként a gomba, folyamatosan viszket?
2015. okt. 15. 14:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. okt. 15. 15:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Nàlam az ilyen mindig a kezdődő gomba jele. Volt, hogy tisztasàgi betétre reagàltam ìgy, simàn lehet, hogy nàlad a lemosó az oka. Mindig van itthon Canesten krémem, ha gyanúgy valami, azonnal elkezdem hasznàlni. Ìgy nem durvul el, 1-2 kenés és elmúlnak a tünetek.

Azért emlìtsd meg az orvosodnak, mert nemcsak gomba okozhat viszketést.

2015. okt. 15. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!