Kisfiút/kislányt mondanátok nekem az UH fotó alapján?
Figyelt kérdés
Ez most nem a tippelős játék, nem tudjuk, ezért érdekelne, tehát nem tudom a végén elárulni nektek, de segítene, ha ti láttok valamit, mert én nem...
2015. okt. 15. 14:20
11/19 A kérdező kommentje:
Az mit jelent, hogy felfele megy a köldökzsinór, ha lefele megy, akkor lány, vagy ezt hogy kell érteni? A doki tudja, mi nem kérdeztük meg eddig, most egyéb okok miatt (amit nem részleznék) tettem fel, hogy mit gondolnak vadidegenek a neméről.
2015. okt. 15. 16:28
12/19 anonim 

válasza:

Akkor a dokit kérdezd, mert ezt biza így nem lehet megmondani. Tippelgetésnek meg semmi értelme, ha valami miatt fontos lett a neme.
13/19 anonim 

válasza:

2d-s képet nem csinált esetleg a doki? Ezeken mindkettőn takarja, nem lehet megmondani.
14/19 anonim 

válasza:

Ugy ertem hogy latszik a koldokzsinorja ami felfele ivel tehat a laba kozott az a folt nem lehet a koldokzsinor igy azt en is zacsinak tippelem.
15/19 anonim 

válasza:

...én lánynak mondanám...
3 fiús anyuka :)
16/19 anonim 

válasza:

"A doki tudja, mi nem kérdeztük meg eddig, most egyéb okok miatt (amit nem részleznék) tettem fel, hogy mit gondolnak vadidegenek a neméről."
Heh? Tehát nem akarjátok tudni a nemét. Akkor miért akarod, hogy mások megtippeljék? Ennek semmi értelme.
17/19 anonim 

válasza:

én is látok vmit a lába közt :)
19/19 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek!
2015. okt. 16. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!