Milyen volt a második terhességetek az elsőhöz képest?
Figyelt kérdés
Tervezzük párommal a második babát.Párom már előre aggódik mert eléggé eseménydús volt az első is.A rosszullétek,voltunk lepény biopszián genetikai tanácsadáson,terhességi cukor,majd meg is császároztak..Majd a szoptatási gondok.Kíváncsi vagyok más hogy volt a második terhességnél.
2015. okt. 14. 22:33
1/5 anonim válasza:
Attol fugg mekkora babatok most:)csaszar miatt amugy is ajanlott legalabb 1 evet a biztonsag miatt.A masodik terhessegem,sokkal de nehezebb volt,mert ott volt meg egy gyerek,aki mindossze 3 honapos volt mikor teherbe estem a masodik baboval:)(igen majdnem egy ev van koztuk,1 ev 17 nap)de imadtam minden percet,most varom a 3.at es ez a legnehezebb mert a lanyaim is mar 3,4 evesek es futni kell utanuk stb.es egy 3 honapos utan meg jobb esetben nem futsz:)mar mikor a kicsi szuletett,a nagy akkor kezdett jarni ugyh nem volt megallas de ez mar csak utana volt,es hidd el,az elso par honap utan mar egyutt fognak jatszani:)es konnyebb lesz,a terhesseghez meg csak turelem es kitartas es kell;)puszi
2015. okt. 14. 23:10
2/5 anonim válasza:
Az első terhességből nem lehet levonni következtetéseket,minden terhesség más. Én az elsőt "észre sem vettem". Nem volt rosszullét,álomkór,undor,minden rendben zajlott,kívánós voltam,de mindent kívántam :)
Most 6+5 hetes vagyok a tesóval, bárhol el tudok aludni,melleim rendesen leszakadnak,rosszullétek,undor meg minden. Remélem elmúlik. Van olyan ismerősöm aki azt mondja,ha az első lett volna olyan mint a második,akkor nem lett volna kistesó,de ellenpéldám is van! Remélem szerencsések lesztek!
2015. okt. 15. 08:28
3/5 anonim válasza:
Nekem a második rosszabb volt.
A forgófájdalom,ami az elsőnél is erős volt, de csak a 24. hét körül jelentkezett,most már a 10. héten. Ahogy haladtam előre, egyre rosszabb, még gyógytornára is elküldtek. Magzatvíz mintavételem is volt (szerencsére negatív). Sokkal fáradékonyabb voltam, pedig valamennyivel kevesebb híztam,mint az elsővel. Igaz, az első fiam egy kilóval kevesebb volt születéskor, mint most a kicsi.
Mindkettő császáros lett, bár nekem a második jobb élmény lett, mert az első sürgősségi volt. Szoptatni az első fiam sem tudtam, most a kicsivel (egy hetes) vergődünk.
2015. okt. 15. 09:08
4/5 anonim válasza:
Nekem szuper volt az elsőhöz képest.Élveztem minden pillanatát(kivéve az első heteket, a brutál rosszullétek miatt), és nem vártam a végét, mint az elsőnél.Sok mindenben pedig hasonló volt, de már máshogy kezeltem a dolgokat, és tudtam élvezni.Sőt még szülés is fantasztikus volt, gyors, könnyű.Pedig alig mertem belevágni, rettegtem, és látod mégis jól sikerült:-)
2015. okt. 15. 09:36
5/5 A kérdező kommentje:
Hát csajok tényleg vegyesek az élmények.Köszönöm mindenkinek ..Én nem féltem magam..annyiban rossz ,hogy párom külföldön dolgozik így csak 4 hetente látom..8 hónapos terhes voltam mikor kiment.A muszály nagy úr.ő félt,hogy bírom.Majd.22 hónapos a kisfiam egy angyal remélem minden -oké lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!