Dalacin huvelykremrol velemenyek?
Orvos irta fel- tudom akkor elmeletileg megbizhato.. Es tudja hogy terhes vagyok : masodik trimeszter.. Csag aggaszto hogy a krem antibiotikumos.. :/
Tapasztalatok?
"Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.
A Dalacin hüvelykrémmel kapcsolatban embernél nincsenek megfelelő tapasztalatok a terhesség első harmadára vonatkozóan. A Dalacin hüvelykrémet a terhesség első három hónapjában csak akkor szabad alkalmazni, ha feltétlenül szükséges.
Ugyanakkor a terhesség második és harmadik harmadában a készítmény alkalmazása nem növelte a veleszületett rendellenességek gyakoriságát, és a gyógyszerrel kapcsolatos mellékhatásokról sem számoltak be az újszülöttekben. A Dalacin hüvelykrémet a terhesség második és harmadik harmadában csak akkor szabad alkalmazni, ha feltétlenül szükséges. Ahogy terhesség esetén bármely más gyógyszernél, a Dalacin hüvelykrém alkalmazása előtt is gondosan mérlegelnie kell az orvosnak a terápiás előnyt és az esetleges magzati kockázatot."
Antibiotikumos.. Hát egy kezeletlen bakteriális fertőzés az ami okozhat gondot. Terhesség esetén még fontosabb kezelni a fertőzéseket, bacis akár vetélést vagy koraszülést is okozhat.
Ugyan nekem ezzel a krémmel nincs tapasztalatom, volt nekem is fertőzésem, antibiotikumos kúpot írt fel az orvos, semmi gond nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!