Vanvalami gyogyszert ami segit a terhesség alatti hormon miatti gyomorégésre?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy a progeszteron ellazitja a gyomorszájat ezáltal van a gyomorégés. Semmi nem segitett esetleg van valami gyogyszer?2015. okt. 13. 15:50
1/10 anonim válasza:
Persze, Rennie-t lehet egész nyugodtan! Gaviscon-t is, de nekem az annyira nem vált be, meg drágább is.
2/10 anonim válasza:
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi azt szedtem napi 10 szemet semmit nem ért
2015. okt. 13. 16:03
4/10 anonim válasza:
Salvus víz!
Nekem segített. Ja és sok-sok víz napközben, mert az higítja a savat.
Édességet ne egyél, gyümilét, szénsavasat ne igyál.
5/10 anonim válasza:
Ha a Rennie nem ért semmit, akkor nem hiszem, hogy ez fog, de leírom nekem mi jött be, én is úgy kaptam a tippet:
Egy kis víz, 1 banán, és párnákkal megemelt felsőtest, emellett pedig bal oldalon való alvás, mivel, ha a másik oldaladon fekszel, akkor a gyomrod magasabban van a nyelőcsövednél, és a ránehezedő nyomás miatt megnyílhat a záróizom. Emellett figyelek rá, hogy egyszerre keveset egyek. Nem gondoltam, hogy ennyi elég lesz, de nekem ez bevált. Próbáld ki, ártani nem árt, ha enyhít már valamit, az is jó.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. okt. 13. 17:01
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó. Neked mikor kezdödött a gyomorégés? Az segitett egy kicsit ha sürün ettem kicsit kb 15 percenként de féltem elhizok igy. Kola segitett egy kicsit abbol mennyit lehet inni egy nap?
2015. okt. 13. 17:04
8/10 anonim válasza:
8-13. hét között, majd a 16-20. hét között, most vagyok 21 hetes, most egy pár napja rendben vagyok. Kólából csak annyit, amennyit nagyon muszáj, mondjuk nekem minden szénsavas rossz, egyszer bírtam meginni egy pohár kólát. Viszont a kálciumot oldja, nem beszélve a koffeintartalomról.. szóval én csak akkor innám, ha nagyon muszáj, és tényleg segít.
9/10 anonim válasza:
Nekem csak a salvus víz segített. Renniet is szedtem, de halottnak a csók volt. Nekem a sok, apró étkezés sem jelentett megoldást, csak ez a víz.
10/10 anonim válasza:
Nekem a folyekony gaviscon mindig azonnal segit,ket nagy baja,hogy sz.r ize van es nagyon draga(18 euro/10 tasak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!