Ki mikorra van kiírva 17-18hetes kismamik? Ki tudja már a baba nemét és persze hogy vagytok?
Szia! Mi augusztus 26-ra várjuk, papírforma szerint. Jövő héten megyünk a genetika UHra, akkor talán már mutatja a kukacát is, első körben a dokim szerint ugyanis kisfiú :) Nevet nem váalsztottunk még, sajnos ötletünk sincs, de még ráérünk. Rucink, babakocsint szerencsére van, unikahugom most egy éves, tehát elég sok dolog maradt Tőle. Nyilván a rózsaszínű ruhák nem jöhetnek szóba, de még ki tudja? :)
Nekünk is első baba.
Boldog babavárást!
Én aug. 6-ra vagyok kiírva és ő lesz a 2. babánk. Már van egy 22 hós kislányom. Múlt héten megmutatta magát az UH-n és ismét kislányunk lesz. A neve Kincső lesz és már nagyon várjuk. Vásárolni nekünk nagyon nem kell, mert a "nővérétől" nagyon sok mindent örököl(kiságy, sok szép ruha, babakocsi, légzésfigyelő... stb.), inkább a "nagylányomnak" kell új dolgokat venni (pl.: új leesésgátlós ágy, új nagyobb ágynemű... stb.).
Gratula nektek is a babához!
Augusztus 24-re vagyunk kiírva, jövő héten megyünk ultrahangra, lehet, hogy kiderül a baba neme. :) Még csak lánynévre van ötletünk, mert a lánynevet a párom, a fiúnevet én választhatom. :-))
Pesten a Bajcsy-ban fogok szülni, ha minden igaz, bár választott orvosom, szülésznőm nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!