Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minden uh alkalmável kisebb...

Minden uh alkalmável kisebb adatokat mértek az átlagnál, és nem mondott semmit a doki! Ugye nem lehet baj?

Figyelt kérdés
Most vagyunk 39 hét 3 naposak és totál elkezdtem parázni,főleg azért mert itt olvastam dolgokat-h a rövid combcsont lehet jele a down kórnak!Minden uh alkalmável kisebb adatokat mértek az átlagnál,és nem mondott semmit a doki!Pl 38 hetes 3 naposan az FL:68mm, BPD:93mm!Nagyon rövid?Baj van vele!Anno az afp-n 1,19 MOM lett,NT:2mm,kislányunk lesz,2x voltunk 4d-s uh-on és a családbasn sincs fejl.rendell.!Azért ugye szólt volna már a doki ha baj lenne!Kérlek nyugtassatok meg h csak lüke vagyok és túlaggódom......és h csak egyszerűen nem lesz nagy babánk!
2008. szept. 10. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem is ezzel paráztattak, hogy kicsi lesz a baba... Mikor már a feje beilleszkedik, képtelenek rendesen lemérni, ezt ma mondta nekem az orvos.

Hatalmasakat tévedhetnek a végén.

Ne aggódj, minden rendben lesz. A Down meg már rég kiderült volna, főleg, hogy 4D-n is voltál.

Könnyű szülést neked!

39 hetes kismama

2008. szept. 10. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én még a 37. héten tartok,de az én picurkám is kisebb a mint az "átlag",legalábbis az uh-s adatok és a táblázatokban szereplő adatok szerint. Szerintem biztos szól a doki,ha valami gond van.
2008. szept. 10. 18:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszike:-))))

Igazából az aggaszt h itt olvastam vki hozzászólássát h a rövid combcsont down kórra is utalhat!De annyira nem rövid,ugye?Meg azzal nyugtatom magam h már szólt volna a doki h ha baj van!

2008. szept. 10. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia, a dokinak kötelessége szólni, ha valami nincs rendben a babával.

És ne aggódj, nem lesz baj, gyors szülést kívánok, és jó egészséget mindkettőtöknek!

Egy 32 hetes..

2008. szept. 10. 18:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ne aggódj, a 93mm es BPD egyátalán nem kicsi, és 68mm-es combcsont se nagyon rövid. És milliméterekről beszélünk amibe belefér néhány mm plusz-mínusz.

Szép szülést kívánok!

2008. szept. 10. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Tényleg ne aggódj! Mi pl a 32. hét végén csak 77,7-es BPD-vel rendelkeztünk, de erre is azt mondta a doki, h normális. Nem minden babó lesz óóóriási, ráadásul itt már szerepet kap a genetika is. Ja, és a magzati méret táblázatok is átlagot mutatnak! Nyugi! Szóltak volna, ha baj van. :)
2008. szept. 11. 06:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is olvastam a rövid combcsontot, de utána vki azt is írta, hogy ez több másik "tényezővel" együtt utalhat Down-kórra!

A doki biztosan szólt volna, ne aggódj emiatt! Annyian írták már itt, hogy a doki "óriásbébit" jósolt, aztán picuri lett, de főleg fordítva! Aztán ha kicsi is lesz, hát majd megnő itt kint! :-)

Könnyű szülést kívánok!

2008. szept. 11. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!