Minden uh alkalmável kisebb adatokat mértek az átlagnál, és nem mondott semmit a doki! Ugye nem lehet baj?
Szia!
Engem is ezzel paráztattak, hogy kicsi lesz a baba... Mikor már a feje beilleszkedik, képtelenek rendesen lemérni, ezt ma mondta nekem az orvos.
Hatalmasakat tévedhetnek a végén.
Ne aggódj, minden rendben lesz. A Down meg már rég kiderült volna, főleg, hogy 4D-n is voltál.
Könnyű szülést neked!
39 hetes kismama
Köszike:-))))
Igazából az aggaszt h itt olvastam vki hozzászólássát h a rövid combcsont down kórra is utalhat!De annyira nem rövid,ugye?Meg azzal nyugtatom magam h már szólt volna a doki h ha baj van!
Szia, a dokinak kötelessége szólni, ha valami nincs rendben a babával.
És ne aggódj, nem lesz baj, gyors szülést kívánok, és jó egészséget mindkettőtöknek!
Egy 32 hetes..
Szia!
Szerintem ne aggódj, a 93mm es BPD egyátalán nem kicsi, és 68mm-es combcsont se nagyon rövid. És milliméterekről beszélünk amibe belefér néhány mm plusz-mínusz.
Szép szülést kívánok!
Szia!
Én is olvastam a rövid combcsontot, de utána vki azt is írta, hogy ez több másik "tényezővel" együtt utalhat Down-kórra!
A doki biztosan szólt volna, ne aggódj emiatt! Annyian írták már itt, hogy a doki "óriásbébit" jósolt, aztán picuri lett, de főleg fordítva! Aztán ha kicsi is lesz, hát majd megnő itt kint! :-)
Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!