7 hónapos terhesen szakítottunk, mihez kezdjek?

butaságot csinált a kérdező, hogy ilyen kapcsolatra vállalt gyereket, ez biztos, vagy talán védekeztek és becsúszott, teljesen mindegy, borzasztó nagy felelőtlenség, és nagyon megnehezítették saját maguk életét, és a születendő gyermekükét. De szerintem éppen elég büntetés neki a helyzet, ilyenkor jól dönteni, és talpra állni, bizony nem volnék a helyedben kérdező.
Egy biztos, nem választanám az anyaotthont, mert sajnos akik ott laknak nagy arányban kábítószeres, vagy egyéb módon kétes sorsú lányok és nők, az egyik legrosszabb amit tehetsz a gyermekeddel, hogy ilyen környezetben helyezed el. Ez ugyanígy igaz az állami gondozásra, szerintem a legjobb megoldás a békülés, a gyermek érdekében, ha van köztetek egy alapvető baráti kapcsolat a másik iránt, akkor ez a minimum, hogy áldozatot hoztok érte. A te életed már úgysem tudod megjavítani, de neki még adhatsz két szerető szülőt (akár örökbe fogadás útján).
Én a te helyzetedben missziómnak tekinteném ezt a gyermeket a számára legjobb körülményekkel és helyzetben felnevelni, még ha ez azzal jár, hogy olyan mellett kell élnem akit nem szeretek. Ez a ti felelősségetek volt, a ti hibátok volt, hogy megtörtént, ne ő igya meg a levét.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!