Kismamik! Akinek már van egy gyerkőc, mikor vittétek be megmutatni ultrahangra a kis tesót a pocakban a nagyobbnak?
Figyelt kérdés
Jövőhéten megyek 9 hetesen ultrahangra a dokihoz és gondolkoztam rajta,hogy be kéne vinni a 4 éves kisfiamat,de az még hüvelyi lesz és hát lehet,hogy nem lenne neki felemelő látvány,hogy kotorászik bennem a doki az ultrahanggal. Szerintetek?2015. okt. 10. 08:05
11/15 anonim válasza:
Hüvelyi uh-re sem kis sem nagy gyereket nem vinnék be...
Miért is kellene?
Hüvelyi uh-t akkor csinálnak amikor még kicsi a terhesség, ergo hiába mondod el, hogy NÉZD ott az a pici a tesókád, nem fogja tudni mit kell nézni, és lehet csalódni fog, hiszen BABÁT várt nem egy kis pöttyöt!
A 12. uh pedig olyan fontos (tarkóredő, orrcsont) hogy ott csak az orvosra kellene koncentrálni, hogy a kérdéseket ott frissen lehessen feltenni, ne itt a gyakorin :)
Mi csak 4-re vittük a gyerekeket (4. babát várjuk) akkor is a 16. héten, ott babaformát láttak már így nem volt csalódás :)
De mindenki úgy tesz, ahogy jónak látja!
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Szerintem mi is a 16.hét körül fogjuk majd elvinni.
2015. okt. 12. 08:12
14/15 anonim válasza:
Mi is 4D-re vittük a két és fél éves lányunkat, de csak rövid ideig kötötte le a látvány. Annál inkább a rendelőben lévő - a nagyobb tesóknak odakészített - játékok :-)
15/15 anonim válasza:
24 hetes körül vittem be a 4 és fél évesemet és férjem is bejött. Én minden vizsgálat előtt (magán és nagyon rendes, lehet kérdezni, beszélni és ő is magyaráz és nincs asszisztense) azért egyedül megyek be és megkérdezem, h bejöhet-e a férjem? Volt, h az első terhességemnél nem jött a férjem, és ő kérdezte, h le akar maradni erről az élmémyről a férje?? Ha azt mondja bejöhet, akkor tudom, h csak hasi uh lesz. Az első terhességemnél volt egy olyan, hogy nagyon úgy fordult a baba, h mondta, h hüvelyi uh is kell, mert nem látott semmit hasival, és annyira kellemetlen volt ott a férjem előtt... én nem tenném ki ilyennek a gyerekemet, nem értené. Van itthon szívhanghallgatóm és érti, hogy a doktor bácsi is ugyanazzal vizsgál, csak az övé össze van kötve egy számítógéppel és emiatt látja is a babát, nem csak hallja...de a hüvelyit nem nagyon tudnám elmagyarázni neki... Egyébként szerintem ilyen korai terheségnél tényleg az van, h nem látja a babát és csalódik. Az enyém elkezdett unatkozni meg beszélgetni, mert ugye mondtuk h az arcát fogja látni, csak előtte a doki fél órán át a szerveit nézte fekete-fehérben és azt unta. Mire jöttek az arcképek, meg már unatkozott, remélem holnap a 32 hetesen nem fog... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!