Kismamik! Akinek már van egy gyerkőc, mikor vittétek be megmutatni ultrahangra a kis tesót a pocakban a nagyobbnak?
Figyelt kérdés
Jövőhéten megyek 9 hetesen ultrahangra a dokihoz és gondolkoztam rajta,hogy be kéne vinni a 4 éves kisfiamat,de az még hüvelyi lesz és hát lehet,hogy nem lenne neki felemelő látvány,hogy kotorászik bennem a doki az ultrahanggal. Szerintetek?2015. okt. 10. 08:05
1/15 anonim válasza:
6 éves a nagyobbik, a 18 hetesre vittük be, kb. akkor is mondtuk meg neki, mert addig nem is látszott, így is nehéz volt kivárni neki a 9 hónapot. :)
2/15 anonim válasza:
Ja, hüvelyire eszembe sem jutna gyereket bevinni...
3/15 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom,hogy a hüvelyit kihagynám.A barátnőm bevitte a kisfiát.
2015. okt. 10. 08:18
4/15 anonim válasza:
A hüvelyi én is kihagynam, viszont én a 12 hetesre már vittem a 3 éves lányomat.
5/15 anonim válasza:
A 12. heti uh-ra bejöhetett a kisfiam,7 éves.Ha hüvelyi lett volna,akkor is bejöhetett volna,mert olyan a szoba elrendezése.Mi elmondtuk a kisfiunknak,hogy van olyan,hogy punin keresztül vizsgál a doktorbácsi,máskor meg a hason.
6/15 anonim válasza:
Tuti le leszek pontozva,de egy gyereknek főleg kicsiknek,egyáltalán nem való még,hogy "beviszegessük" hüvelyi UH-ra. Nekem ez magas..vagy én vagyok a maradi.... pedig 30 éves múltam.. az meg hogy elmagyarázzuk neki előtte,hogy ,,punin keresztül is szokott lenni vizsgálat,,... nos ennél a résznél kiguvadt a szemem. Egy 7 éves fiúnak ezeket még nem kell tudni.Ráér...bőven.És ha takarva vagy ha nem akkor sem. De ez az én véleményem,azt csinál mindenki a gyerekével amit akar. A mi kórházunkba senki,még apuka sem mehet be UH-ra. Amikor a magánhoz mentem havonta ott se örült a doki,ha csapatostól vonultak be a népek.Szégyen nem szégyen,az én férjem egyik gyereknél sem volt bent egy UH-n sem.Képet kértem mindig,úgy láthatták a növekvő tesót. Bocsi,ha valakit megbántottam..ingerlékenyebb vagyok mostanában.De azért ezt most ki kellett írnom magamból. :/
7/15 anonim válasza:
Átüt az ingerlékenység,nem is kellett volna leírnod :D
8/15 anonim válasza:
Nem vittem eddig egyszer sem, iskolában van napközben. Éppen elég nekem a város egyik végéből elmenni orvoshoz, munkahelyről elkéretőzni, azzal az egész nap elmenne, ha még a gyereket is összeszedném a város másik végén lévő sulijából, ráadásul emiatt nem is szeretném, ha hiányozna.
Két hete voltam 19. heti ultrahangon, biztos tetszett volna neki, de annak is nagyon örült, hogy hoztam képet a tesójáról, és kiderült, hogy fiú. Majd a hónapban megyünk 4D-sre, oda elvisszük, ha normális időpontot kapunk.
9/15 anonim válasza:
Mondjuk szerintem hüvelyire be sem engednének gyereket. Különben nálunk a 12 hetes is hüvelyi, és be sem mehet senki, csak a terhes nő. a 18-20 hét közöttire bemehet hozzátartozó, de szerintem gyereket oda sem igazán lehet bevinni, maximum ha még pici, és nem tudja kire hagyni az anyuka, kint meg nem maradhat egyedül.
10/15 anonim válasza:
18 hetesre jött be először azután sorban mindre és a 4D-re is. Nagyon élvezte, alig bírta kivárni hogy megszülessen :) Volt mit várnia szegénykémnek mert 1 héttel túlhordtam, egyébként 7 éves volt akkor. Hüvelyire én még nem vinném be, neki se lenne jó szerintem és én is kellemetlenül érezném magam. Lesz még alkalma bőven!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!