Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Akinek már van egy...

Kismamik! Akinek már van egy gyerkőc, mikor vittétek be megmutatni ultrahangra a kis tesót a pocakban a nagyobbnak?

Figyelt kérdés
Jövőhéten megyek 9 hetesen ultrahangra a dokihoz és gondolkoztam rajta,hogy be kéne vinni a 4 éves kisfiamat,de az még hüvelyi lesz és hát lehet,hogy nem lenne neki felemelő látvány,hogy kotorászik bennem a doki az ultrahanggal. Szerintetek?
2015. okt. 10. 08:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
6 éves a nagyobbik, a 18 hetesre vittük be, kb. akkor is mondtuk meg neki, mert addig nem is látszott, így is nehéz volt kivárni neki a 9 hónapot. :)
2015. okt. 10. 08:13
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hüvelyire eszembe sem jutna gyereket bevinni...
2015. okt. 10. 08:13
 3/15 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom,hogy a hüvelyit kihagynám.A barátnőm bevitte a kisfiát.
2015. okt. 10. 08:18
 4/15 anonim ***** válasza:
56%
A hüvelyi én is kihagynam, viszont én a 12 hetesre már vittem a 3 éves lányomat.
2015. okt. 10. 08:29
 5/15 anonim ***** válasza:
9%
A 12. heti uh-ra bejöhetett a kisfiam,7 éves.Ha hüvelyi lett volna,akkor is bejöhetett volna,mert olyan a szoba elrendezése.Mi elmondtuk a kisfiunknak,hogy van olyan,hogy punin keresztül vizsgál a doktorbácsi,máskor meg a hason.
2015. okt. 10. 09:29
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
Tuti le leszek pontozva,de egy gyereknek főleg kicsiknek,egyáltalán nem való még,hogy "beviszegessük" hüvelyi UH-ra. Nekem ez magas..vagy én vagyok a maradi.... pedig 30 éves múltam.. az meg hogy elmagyarázzuk neki előtte,hogy ,,punin keresztül is szokott lenni vizsgálat,,... nos ennél a résznél kiguvadt a szemem. Egy 7 éves fiúnak ezeket még nem kell tudni.Ráér...bőven.És ha takarva vagy ha nem akkor sem. De ez az én véleményem,azt csinál mindenki a gyerekével amit akar. A mi kórházunkba senki,még apuka sem mehet be UH-ra. Amikor a magánhoz mentem havonta ott se örült a doki,ha csapatostól vonultak be a népek.Szégyen nem szégyen,az én férjem egyik gyereknél sem volt bent egy UH-n sem.Képet kértem mindig,úgy láthatták a növekvő tesót. Bocsi,ha valakit megbántottam..ingerlékenyebb vagyok mostanában.De azért ezt most ki kellett írnom magamból. :/
2015. okt. 10. 09:49
 7/15 anonim ***** válasza:
8%
Átüt az ingerlékenység,nem is kellett volna leírnod :D
2015. okt. 10. 11:24
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem vittem eddig egyszer sem, iskolában van napközben. Éppen elég nekem a város egyik végéből elmenni orvoshoz, munkahelyről elkéretőzni, azzal az egész nap elmenne, ha még a gyereket is összeszedném a város másik végén lévő sulijából, ráadásul emiatt nem is szeretném, ha hiányozna.

Két hete voltam 19. heti ultrahangon, biztos tetszett volna neki, de annak is nagyon örült, hogy hoztam képet a tesójáról, és kiderült, hogy fiú. Majd a hónapban megyünk 4D-sre, oda elvisszük, ha normális időpontot kapunk.

2015. okt. 10. 21:35
 9/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk szerintem hüvelyire be sem engednének gyereket. Különben nálunk a 12 hetes is hüvelyi, és be sem mehet senki, csak a terhes nő. a 18-20 hét közöttire bemehet hozzátartozó, de szerintem gyereket oda sem igazán lehet bevinni, maximum ha még pici, és nem tudja kire hagyni az anyuka, kint meg nem maradhat egyedül.
2015. okt. 10. 21:38
 10/15 anonim ***** válasza:
18 hetesre jött be először azután sorban mindre és a 4D-re is. Nagyon élvezte, alig bírta kivárni hogy megszülessen :) Volt mit várnia szegénykémnek mert 1 héttel túlhordtam, egyébként 7 éves volt akkor. Hüvelyire én még nem vinném be, neki se lenne jó szerintem és én is kellemetlenül érezném magam. Lesz még alkalma bőven!
2015. okt. 11. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!