Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baja a pocaklakómnak a...

Lehet baja a pocaklakómnak a sok és nehéz emelgetésektől?

Figyelt kérdés

35.hetes vagyok és már van egy gyerekem aki mostanába nagyon sokat cipelteti magát,ő most 2 éves és 15kg. Van,hogy a 4.re kell felvinnem és ha nem teszem üvölt és addig mìg bìr...már-már összefele hányja magát.

Nem akarok felelőtlen lenni és veszélyeztetni a pici egészségét.

2015. okt. 9. 20:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Miért forgattam ki??? Mivel,hogy leìrtam mitől lehet hisztisebb.
2015. okt. 9. 22:18
 12/15 anonim ***** válasza:
79%

A babádnak nem lesz baja ettől, Neked lehet.

Figyelj a mozdulataidra, ilyenkor lazább minden kötőszövet.

Könnyebben kibicsaklik a boka, stb.

Gondolom folyamatos edzésben voltál végig.

Aggodalomra nincs ok.

Amúgy dolgozol még?

Muszáj bölcsibe vinni a nagyot?

Ilyenkor nagyon érzékenyek és ez normális.

2015. okt. 9. 22:21
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem dolgozok és a bölcsi se muszály,csak délelőtt van ebéd után mindig megyek érte. Azért segìtség a bölcsi mert apa rengeteget dolgozik és nekem nem sok segìtségem van,de mami Novembertől leteszi a munkát és tud unokázni.
2015. okt. 9. 22:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk, mi lenne, ha elkezdenéd NEVELNI a gyerekedet, és szrni a hisztijére?! Tudod, ki vinné fel a 4-re, addig ácsorgok ott vele, míg el nem indul.

Az unokahúgom is bepróbálkozott ilyesmivel, de kapásból kijelentettem, hogy felejtse el. Fél órát vergődött, meg üvöltött, én addig nézelődtem, néha megkérdeztem, mgyünk-e. Ezt még 2x eljátszotta, de rájött, hogy nem ér el vele semmit, így nálam leszokott (anyjával hurcoltatta magát mindig).

2015. okt. 10. 08:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Még valami: TE vagy a felnőtt, TE parancsolsz, nehogy már a gyereked dirigáljon... persze, engedhetsz ennek teret, de akkor felejtsd el az újszülöttet, mert a nagy fogja irányítani a napjaitokat, pusztán azért, mert nem kaptad el idejében.

NEM verni kell, de légy határozott vele!

2015. okt. 10. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!