Kinek milyen emléke van alvással kapcsolatban?
Sziasztok!
A kérdésem lényege, hogy kinek hogy alakult a terhessége elején az alvás?
Mert ugye úton-útfélen azt olvassa az ember, hogy ilyenkor az ólmos fáradtság a jellemző.
De előfordul az ellentéte is? Írjon már olyan legyen szíves, akinél pont az volt a baj, hogy hiába volt rettenet fáradt és álmos estére, ha egy szemernyit sem tudott aludni.
Olyan kiborító.Mit lehet ellen tenni?
Köszönöm!
Igazabol semmit:(.
En is igy voltam, hulla faradtan ket ora alvas utan felriadtam, es forgolodtam egesz ejjel.
Raadasul mindenki riogatott, h megszuletik, es vege a nyugodt ejszakaknak?!
En a gyerekkel tudtam kialudni magam, szules utani elso ejszakat aludtam vegig eloszor, es utana is alvos babam volt, hathetesen ejfeltol otig aludt.
Doki szerint neha almatlansag van, nem tudom, h hanyadik honapban jarsz, nekem azt mondtak, h a masodik trimeszter nyugisabb lesz, nalam az sem jott ossze.
En mar akkor nem aludtam rendesen, amikor meg nem is tesztelem. Az elmaradt mensitol kb borzaszto volt az ejszaka, az elso 2-3 oraban aludtam es utana forgolodtam hajnalig, majd ismet egy ora alvas.
Most mar jobb valamivel, de nem az igazi.
Az első trimeszterben napközben végig rosszul voltam, de este viszonylag gyorsan elaludtam, annak ellenére, hogy sokszor hányingerrel feküdtem le. Csak a korábban is szokásos 1-2 alkalommal ébredtem fel, inkább csak akkor pisiltem ha este ittam. Volt hetente 1-2 éjszaka amikor hajnal felé álmatlan voltam.
Most a 2. trimeszterben vagyok, minimum kétszer megyek pisilni és számtalanszor felébredek, nő a hasam és kényelmetlen hanyatt feküdni de huzamosabb ideig egy oldalon is, a baba is rugdos, ki kell mennem inni, 3-4-5 után pedig nehezebben tudok visszaaludni.
Gondolom ez csak rosszabb lesz ahogy nő a hasam, 8-10 órát töltök ágyban, mégse tudom reggelre kialudni magam.
Az első trimeszterben általában mindig este jöttek elő a rosszullétek, de már akkor sem aludtam 5-6óránál többet és napközben sem ment. Most 28.hetes vagyok, de már annak is örülök ha 4órát tudok éjjel aludni, mert sehogy sem kényelmes a pocak miatt na és a pöttömöm éjjel virgonckodik a pocakban. :-) Hiába vagyok napközben is álmos, fáradt képtelen vagyok akkor is fél óránál többet pihenni délután.
Azzal nyugtatom magam, hogy legalább már most hozzá szokik a szervezetem a kevés alváshoz amire kibújik a kis pöttöm pannám :-)
Köszönöm a válaszokat!
Hát én nekem sehogy sem megy,hulla fáradt vagyok estére, a szokásosnál hamarabb is képes vagyok aludni, de 3-4 óránál több nem megy azok ellenére, hogy baromi fáradt vagyok. Fú,nemtom meddig lesz így, de már jól esne egy kiadós alvás. Jó egészséget mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!