Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen emléke van...

Kinek milyen emléke van alvással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem lényege, hogy kinek hogy alakult a terhessége elején az alvás?

Mert ugye úton-útfélen azt olvassa az ember, hogy ilyenkor az ólmos fáradtság a jellemző.

De előfordul az ellentéte is? Írjon már olyan legyen szíves, akinél pont az volt a baj, hogy hiába volt rettenet fáradt és álmos estére, ha egy szemernyit sem tudott aludni.

Olyan kiborító.Mit lehet ellen tenni?

Köszönöm!

2015. okt. 9. 08:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igazabol semmit:(.

En is igy voltam, hulla faradtan ket ora alvas utan felriadtam, es forgolodtam egesz ejjel.

Raadasul mindenki riogatott, h megszuletik, es vege a nyugodt ejszakaknak?!

En a gyerekkel tudtam kialudni magam, szules utani elso ejszakat aludtam vegig eloszor, es utana is alvos babam volt, hathetesen ejfeltol otig aludt.

Doki szerint neha almatlansag van, nem tudom, h hanyadik honapban jarsz, nekem azt mondtak, h a masodik trimeszter nyugisabb lesz, nalam az sem jott ossze.

2015. okt. 9. 08:58
 2/7 anonim ***** válasza:

En mar akkor nem aludtam rendesen, amikor meg nem is tesztelem. Az elmaradt mensitol kb borzaszto volt az ejszaka, az elso 2-3 oraban aludtam es utana forgolodtam hajnalig, majd ismet egy ora alvas.

Most mar jobb valamivel, de nem az igazi.

2015. okt. 9. 09:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Az első trimeszterben napközben végig rosszul voltam, de este viszonylag gyorsan elaludtam, annak ellenére, hogy sokszor hányingerrel feküdtem le. Csak a korábban is szokásos 1-2 alkalommal ébredtem fel, inkább csak akkor pisiltem ha este ittam. Volt hetente 1-2 éjszaka amikor hajnal felé álmatlan voltam.

Most a 2. trimeszterben vagyok, minimum kétszer megyek pisilni és számtalanszor felébredek, nő a hasam és kényelmetlen hanyatt feküdni de huzamosabb ideig egy oldalon is, a baba is rugdos, ki kell mennem inni, 3-4-5 után pedig nehezebben tudok visszaaludni.

Gondolom ez csak rosszabb lesz ahogy nő a hasam, 8-10 órát töltök ágyban, mégse tudom reggelre kialudni magam.

2015. okt. 9. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Az első trimeszterben általában mindig este jöttek elő a rosszullétek, de már akkor sem aludtam 5-6óránál többet és napközben sem ment. Most 28.hetes vagyok, de már annak is örülök ha 4órát tudok éjjel aludni, mert sehogy sem kényelmes a pocak miatt na és a pöttömöm éjjel virgonckodik a pocakban. :-) Hiába vagyok napközben is álmos, fáradt képtelen vagyok akkor is fél óránál többet pihenni délután.

Azzal nyugtatom magam, hogy legalább már most hozzá szokik a szervezetem a kevés alváshoz amire kibújik a kis pöttöm pannám :-)

2015. okt. 9. 10:59
 5/7 anonim ***** válasza:
En ugyanugy csak annyit aludtam mint elotte. Semmilyen faradtsag nem volt.
2015. okt. 9. 11:45
 6/7 anonim ***** válasza:
A terhességeim elején állandóan aludtam, akár állva is el tudtam volna aludni, a második trim.-től kezdve nincsenek emlékeim az alvással kapcsolatban :) (gyakorlatilag alig aludtam)
2015. okt. 9. 15:29
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát én nekem sehogy sem megy,hulla fáradt vagyok estére, a szokásosnál hamarabb is képes vagyok aludni, de 3-4 óránál több nem megy azok ellenére, hogy baromi fáradt vagyok. Fú,nemtom meddig lesz így, de már jól esne egy kiadós alvás. Jó egészséget mindenkinek!

2015. okt. 11. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!