Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól nem tudtatok hanyadt...

Mikortól nem tudtatok hanyadt feküdni?

Figyelt kérdés
Nehezen lélegzem ha hanyadt fekszem,de meg csak 27. hetes vagyok.Nem korai ez?
2015. okt. 6. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem terhesen sem kényelmes hanyatt feküdni.

Minden pozícióban? akkor is, ha jól alá van párnázva a felső tested?

2015. okt. 6. 19:28
 2/8 anonim ***** válasza:
34. héten vagyunk és még jó, bár egyre nehezebb, ez igaz. Én imádok hanyatt feküdni, jó érzés a derekamnak, de sokáig nem maradok úgy, mert ésszel tudom, hogy most már nemigen kéne.
2015. okt. 6. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
25 hetes vagyok, de nekem már kényelmetlen, "feljön" a nyakamba... Oldalt kényelmesebb.
2015. okt. 6. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Én tudtam végig. Bár oldalt kényelmesebb volt :)
2015. okt. 6. 21:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

30 hetey vagyok es nekem mar kifejezetten rossz erzes hanyatt fekudni. Kb 2 percig ha birom, utana en is nehezen veszem a levegot.

Elozo terhessegemnel, a dokimnal egyik alkalommal rosszul is lettem uh kozben. Elsotetult minden, kivert a viz, zugott a fulem. Fel kellett ulnom, mert ha ugy maradok, tuti elajultam volna.

Mondta a doki h ez normalis, uh en annak is veszem.

Oldalt fekve nincs ilyen problemam.

Amugy ha hatul tapad a mehlepenyed, akkor az miatt sem tul celszeru hanyatt fekudni, mert a baba elnyomhatja azt is es igy kevesebb oxigent kap o is!

Tovabbi boldog babavarast! :-)

2015. okt. 7. 07:25
 6/8 anonim ***** válasza:

9 hetesen sem szívesen feküdtem háton mert húzodott a derekam már 10 perc után.

Kb 25 hetes koromtól pedig már 5 percre sem mert valahogy mindig akkor keményedett a hasam.

27 hetesen a babád lehet kb 1 kiló, van neki vize meg lepénye is, szerintem már nyomhat ilyenkor ideget.

2015. okt. 7. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 30+6 vagyok, és én se tudok hanyatt feküdni már jó ideje. Felgyorsul a pulzusom, rosszul kapok levegőt, ájulás érzésem lesz. Ez van sokszor akkor is, ha ülök a széken, vagy kanapén, mindig oldalra kell picit dőlnöm, aludni is csak így tudok. Néha reklamál, hogy nem tetszik neki, ha oldalt vagyok (be van fordulva már min. 19 hetes kora óta), de másképp meg nem kényelmes és rosszul leszek. Szóval ilyenkor helyezkedik egyet és neki is jó lesz. :)
2015. okt. 7. 14:45
 8/8 anonim ***** válasza:
27 hetes vagyok én is és a napokban éreztem,hogy már nem jó a hanyadt fekvés...
2015. okt. 7. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!