Ti mikortól tudtátok úgy igazán átélni, hogy babátok fog születni?
Amikor az utolsó oxitocin terhelés vizsgálat eredménye rossz lett, és közölték, hogy akkor irány a szülő szoba :D
40+4 hetes voltam.
Sőt, amikor az utolsó tolófájások közben fél füllel hallottam, hogy azt mondta a dokinőm: Jöhet a csecsemős!
Akkor esett le, hogy úristen, itt jön a fiam, neki hívják a csecsemős nővért!!!
Na jó, várandósság közben is átéltük párszor, de azt hiszem ezt sosem lehet felfogni, csak megélni...
Boldog babavárást, könnyű szülést!!
6 hetes kisfiú anyukája
Több ilyen momentum volt, amikor úgy igazán tudatosult:
- mikor rossz lett az afp-m, akkor éreztem úgy először azt, hogy nagyon aggódom, és hogy milyen fontos nekem ez a gyerek
- aztán amikor úgy igazán mozogni kezdett
- mikor beszereztük a babaholmikat, a helyén állt már a kiságy, vasalgattam a ruhát stb.
Ugyanakkor ezek ellenére sokszor volt ez a "felfoghatatlan, hogy nemsokára lesz egy gyerekem" érzés.
A szeretethullám kaocsán meg olyat írok, amiért itt meg fognak kövezni: nekem az a hatalmas szerelem, ami tényleg, mint egy hullám érkezik, akkor jött el, amikor a babám olyan kb. 3 hetes volt. Addig is szerettem, örültem neki, de az a szívet szorongató, túlcsorduló szeretet csak néhány hét után jött.
A harmadikat várjuk, 13 hetes vagyok és annyira pörgősek a napok a még kicsi "nagyokkal", hogy szinte eszembe sem jut napközben a harmadik babánk. :(
A másodiknál is volt emiatt bűntudatom, alig vártam, hogy mozogjon, ne hagyja magát elfelejteni a napi rohanásban. :) Talán most is akkor tudom majd igazán megélni a várandósságot, ha már rugdos a picim.
Neked is megjönnek majd az anyai érzések! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!