Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a babám 1 max.2 nappal...

Ha a babám 1 max.2 nappal kisebb UH alapján, mint a mensi alapján számolt kor, akkor mi az esélyesebb?

Figyelt kérdés

A ciklusom 12. és 23. napján voltunk csak együtt a férjemmel. A ciklusaim általában 30-33 naposak voltak mindig is, nagyon ritkán volt 28-29 nap, a teherbeesésem előtti 2 utolsó hónapban 36 és 39 nap volt, igaz, mindkétszer pont középidőben voltam beteg, nálam ez mindig eltolta a peteérést, ezzel pedig ugye a ciklusom hosszát.

Ha a 12. napi együttlétből jött össze, akkor pár nap biztos eltelt a peteérérsig, ami ugye nem lehetetlen, hogy kibírják a spermiumok, de nyilván minden nappal csökken az esély.

Ha a 23. napiból, akkor nem kellene 1-másfél héttel kisebbnek lennnie, mint a mensiből számolt kor alapján? Vagy behozhatja ennyire magát egy baba így a 17. hétig?

Csak kíváncsi lennék a tapasztalatokra, hogy ha van aki biztosan tudja később fogant a babája, akkor az mindig megmutatkozott a baba méretében is?

Milyen nemű babád lett?

2015. okt. 5. 13:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

na ha van már 2 gyereket akkor meg pláne érthetetlen ez a kérdés

szerintem pontosan tudod h nem ugyan olyan két terhesség és két gyerek -így valszeg a 3ik sem olyan mint az első kettő

nem is 1-2 nap a fontos itt, hanem h túlspizázod a dolgot és a terhességet is

itt az a kérdés h mit kapott genetikailag a gyerek tőletek !

lehet h ő egy nagy hosszú baba lesz akinek már most nagyobbak a méretei, vagy most nagyobb de lehet h a végére egészen picurka marad. és még ezer lehetőség

de a kérdésre a válasz a NEM - pontosan a genetikai eltérések miatt simán lehet 2 ugyan olyan korú magzat méretei között akár nagy eltérés is - ezért vannak a min-max értékek !!!

a magzat neme irreleváns ebből a szempontból

2015. okt. 5. 16:38
 22/22 anonim ***** válasza:
aha, tehát tényleg arról van szó, h az a pár nap szerinted befolyásolhatja, h kislány v kisfiú-e. hát nem, nem befolyásolhatja. értem én, hogy két kissrác mellé jó lenne egy lány is, de ez a fogantatás napjából nem fog kiderülni. esetleg ha meggyújtasz egy gyertyát. ha balra tart a lángja, akkor lány, ha jobbra, akkor fiú... meg egy csomó mindent csinálhatsz még, amíg a szonográfus meg nem mondja :)))
2015. okt. 5. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!