A terhesség hanyadik hetéig vállalnátok be hosszú (minimum 6 órás) autóutat?
És hány hetes lennél, amikor mennétek?
És a visszaút? Az is akkor lenne? Vagy az már hetekkel később?
Szerintem a körülmények jók, amiket leírtál.
Biztosan érezni fogod, hogy menj vagy ne. Meg milyen lehetőség van még? Szerintem ez a legkényelmesebb.
Nekem azért az is számítana, hogy miért megyek. Tényleg kell mennem?
25 hetes lennék akkor, de 2 héttel nagyobbnak mérték a 19. hetin. Konkrétan olyan 9-10 óra lenne az út, nem 6, csak kíváncsi voltam, hogy általában ki meddig vállalna be egy, már hosszabbnak mondható utat.
A visszaút is ugyanennyi lenne, tehát kétszer tennénk meg 1 héten belül. Más lehetőség nincs, repülni sokkal macerásabb lenne.
Igen, a miért sem mindegy. Külföldön élünk, ez lesz kb. az egyetlen lehetőségem pocakosan találkozni a családdal, különben kimarad majdnem 1 év, hogy látom őket.
A család nem tud utazni?
Egyébként szerintem az a legjobb, ha utazás előtti hetekben kikéred az orvosod tanácsát. Nyilván, ha minden rendben, akkor nincs akadálya.
Mondjuk a 10 óra rosszabbul hangzik, mint a 6. De ha nem siettek (bármikor meg lehet állni) akkor megoldható.
Az én férjem olyan, hogy minél kevesebbet álljunk meg, hogy minél gyorsabban odaérjünk. Oké, én nem vagyok kismama, akkor lehet, hogy nem ilyen lenne :)
Nehéz, és költséges lenne megoldani, hogy ők jöjjenek, így ez nem opció.
Jó ötlet, meg fogom az orvost kérdezni, úgyis előtte egy héttel lesz kontroll. Férjem hajlandó akár 45 percenként is megállni, ha úgy adódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!