Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4-hetes terhesen a mellfeszülé...

4-hetes terhesen a mellfeszülésen kívül semmilyen más tünetem nincs (hányás, émelygés stb... )! Ez lehet baj?

Figyelt kérdés
Mert az előző terhességem is ilyen volt, és 9-hetesen elvetéltem.
2007. nov. 7. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is ne idegeskedj és fő a nyugalom!

Másodszor, nem baj hogy csak a mellfeszülésed van...az ismerőseimnek is csak az volt!

Harmadszor,,biztos nem azért vetéltél el először!

És a legfontosabb: Tényleg ne stresselj...nyugi..pihenj..vigyázz magatokra és nem lesz gondd!Minden a legnagyobb rendben lesz!Szurkolok nektek!

Ha nem vagy nyugodt inkább konzultálj az orvosoddal, majd ő segít!

Sok sikert!:-)

2007. nov. 7. 12:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem ez normális, nekem sem volt semmi más jele a terhességnek, csak a mellfeszülés. Örülj neki. Én is állandóan ezen paráztam, jajj biztos nincs valami rendben mert nem érzek semmit, biztos felszívódott stb. de nem éri meg az idegeskedés, az csak bajt okoz.

Sok sikert!

16 hetes kismama

2007. nov. 7. 12:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem volt 4 hetesen a mellfeszülésen kivül semmi tünetem.Ilyenkor még nincs olyan sok hormon hogy felfétlen rosszul kell lenned.Van akinél már jelentkezik persze ilyenkor is,de nem mindenkinél!

Ne hasonlitsd össze az előző terhességeddel,mert mindegyik más.Nem lesz gond ne aggódj!

2007. nov. 7. 12:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem semmi gond azzal, h nincsenek tüneteid! örülj neki, h nem "szenvedsz" reggelente stb. 4 hetesen nekem sem volt a mellfeszülésen kívül más tünetem.

Üdv.: 10 hetes kismama

2007. nov. 7. 13:00
 5/5 anonim ***** válasza:
A vetélés nem ettől volt és nincs is összefüggésben a kettő. Nekem is tünetmentes volt a terhességem és eddig semmi probléma. 22 hetes kismama
2007. nov. 7. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!