Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák! Tapasztalatból...

Anyukák! Tapasztalatból megírnátok, mit kell szülés előtt feltétlenül beszerezni a babának?

Figyelt kérdés
Gondolok itt inkább az apróságokra, hisz a babaágy meg a társai alap. Ruhából is el vagyunk látva - örököltünk egy csomót, van már pelus kezdő csomagunk is, cumisüveg, bébiőrző. A gondom az, hogy karácsonyi lesz a bébi és ha pont úgy születik, még a boltba sem tudok leugrani beszerezni. Például tápszert milyet javasoltok? (Természetesen szoptatni szeretnék, de ha valamiért nem indul meg a tejem, legyen otthon valamennyi amivel kihúzzuk az ünnepeket.) Minden tanácsot szívesen fogadok.
2015. szept. 29. 16:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat! :) Úgy látom pár nap különbség van közöttünk - az én bébim ma töltötte a 28. hetét :).

Mellszívóm nekem is van (nővéremtől örököltem) ez is kézi pumpás, én jobban bízok majd a kézi fejésben. Anyukám és nagymamám jól elboldogult mindenféle szerkezet nélkül és rengeteg tejük volt, de a biztonság kedvéért itt lesz a mellszívó is. :)

Cumit kaptunk ajándékba a 20 hetes UH-n - bár mi nem nagyon akarjuk használni, de lehet szükség lesz rá.

Köszi a mellvédő krém tippet. Nekem már a 12. héttől néha néha kirepedezik anélkül, hogy szoptatnék. Szóval akár már most elkezdhetném a kenegetést! :)

Jaj! Úgy elrepült ez a 7 hónap! Még annyi időm volt, most meg szinte semmi! :)

2015. okt. 1. 13:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok! Tényleg csak pár nap van közöttünk és pontosan 27+5 hetes vagyok most. A cumival és cumisüveggel mi is úgy vagyunk, hogy nem szeretnénk használni, de ha kell, akkor legyen. nekem szerencsére még semmi berepedezés nincs, igaz még csak mellérzékenységem sem volt, engem mindenféle rosszullét elkerült szerencsére. A kézi pumpás mellszívóról ugyanaz a véleményem mint neked.:) Egyébként rengeteg felesleges dolgot rá akarnak tukmálni az emberre a boltokban, de szerintem akiben van egy kis ösztön ilyen téren, az ki tudja zárnia felesleges dolgokat. És tényleg úgy van,hogy menet közben is lehet venni ezt-azt, ahogy a szükség hozza. Én pl.nem vettem semmiféle babaolajat, meg fürdetőt, mert úgy tudom,hogy van patikai fürdetőkrém és azt majd a háziorvosom fogja felírni a többi dologgal együtt.
2015. okt. 2. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!