Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetes terhes vagyok, a...

26 hetes terhes vagyok, a baba méretei ultrahang szerint egy héttel nagyobbnak mutatják. Baj ez?

Figyelt kérdés
2008. szept. 9. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem meg fordítva van!28 hétben árok, de az uh szerint csak a 27 hetedik, egy-két hét eltérés mindig van!
2008. szept. 9. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj! Örülj neki, hogy ilyen szépen fejlődik! Egyébként sem lehet 100%-ra mghatározni, hány hetes terhes vagy, azért számolják mindenkinek az utolsó m. első napjától. Ráadásul minden baba más tempóban fejlődik, van, aki rögtön belehúz, van aki később hozza be az esetleges lemaradást. De lényeg, hogy egészségesek.
2008. szept. 10. 06:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmi baj. Az én babám is egy héttel nagyobb, pedig ezer százalék, hogy annyi idős, amennyit számolunk. Eltérés mindkét irányba lehet, ez nem gond. :)
2008. szept. 10. 09:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnyugtattatok. Mindannyiotoknak kívánok legalább olyan örömteli babavárást mint ahogyan én várom az én pici fiamat!
2008. szept. 10. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!