Baby Merc és Kunnert Vip babakocsik hány kg kb baba nélkül?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudunk elmenni érte és élőben megnézni,igy házhoz szállítják.A kettő közül választanék,de nem tudom melyik a jobb.2010. márc. 14. 17:45
1/6 anonim válasza:
A Baby Merc babakocsi 15 kg, a Kunnert Vip pedig 12 kg. :) Remélem, sikerül választani.
2/6 anonim válasza:
Én ma vettem Kunnert babakocsit és azt mondta az árus, h 14 kg. De én nagyon meg vagyok vele elégedve és az ára is nagyon jó.
3/6 A kérdező kommentje:
Hol vetted?Mármint rendelted vagy személyesen meg is nézted?
2010. márc. 14. 19:40
4/6 anonim válasza:
Babaexpo volt Debrecenben és ott vettem, így jobb, mert személyesen is láthattam, és nagyon jónak tartom.
5/6 Brigitta04 válasza:
Sziasztok.
Rengetek keresgélés,nézelödés után én is a Kunert Vip mellett döntöttem!Nem vagyok a használt babakocsik ellen sem de nagyon sokat néztem már ,kerestem.Ami jobb állapotban lenne az szerintem drágák ahoz képest amennyibe a Kunert Vip kerülne.
Én Bonyhádon találtam egy baba boltot ott élöben meg tudom nézni és 36000 ft ha jól tudom az árát.
Kiváncsi lennék ti mennyiért találtátok?
27 km
6/6 anonim válasza:
Én 35000-ért vettem a babaexpon, akciósan,újan.
28 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!