Adjatok tanácsot kérlek?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki terhes vagyok. Veszélyeztetett, mert nemrég volt egy vetélésem. Màr van egy 2 éves babám. Az apuka elhagyott minket nemrég. Nem szeretném elvetetni a babát!! De még jövedelmem sincs! Eddig egyszerűsített foglalkoztatásban dolgoztam pár hónapot GYES mellett de már az sincs és nem is mernék így moat fizikai munkát csinálni. Volt már valaki így? Szerintetek mi tévő legyek?? :( Abortuszról, örökbeadásról nem szeretnék hallani.2015. szept. 27. 18:25
11/13 anonim válasza:
Nem sikerült a kérdésre válaszolnod. Lehet, hogy a kérdés vagy a kérdező nem tetszik, de nem arra válaszoltál. A más nyomorán elvezkedés nem gusztusos.
A kérdező által kizárt utakon túl is van út.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen ugyanattól az apától van csak sajnos hülye voltam mert egy nagyon ingatag embertől bevállaltam egy 2. gyermeket is pedig az elsőt is "lesz@rta" :( Ilyen a szerelem :( Sajnos csak az én részemről az utóbbi időkben. Valami könnyű melót próbálgatok keresni mást nem tudok :( Gyerektartás meg ilyesmi? Hogy kell intézni? Nem voltunk házasok. Úgy lelépett hogy még a barátai sem találják.. Nem is tud rólunk sem hogy baba lesz..
2015. szept. 28. 19:03
13/13 anonim válasza:
szerintem a gyerektartásról mindent megtalálsz a neten, de akár ezen az oldalon is.
de neki van egyáltalán munkája? ha van, minimálbéres vagy jóval több?
mert ha megítélnek 10 ezer ft-ot, azzal nem leszel előrébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!