Hüvelyviszketés lehet terhesség miatt?
Viszket a hüvelyem. Átlátszó, kicsit sűrűbb folyásom van, de nem nagy mennyiségű, csak a megszokott, nagyon minimális. Nem túrós állagú, és nem is büdös.
Csak szimplán viszket, de azt sem folyamatosan, hanem csak egy-két alkalommal érzem az irritációt.
Ez lehet terhességtől?
Mosatlan nem vagyok, mert minden nap fürdök, rendesen tisztálkodom, és intim mosakodót is használok. Gombám egész életemben 1x volt, az is már régebben. Allergiás semmire sem vagyok. Remélem semmi komoly, azért elmegyek orvoshoz, csak válaszokat szerettem volna kapni, hogy van-e köze a kettőnek egymáshoz.
13 hkm
Ugyan ez volt nalam is. 37hetes vagyok, kb.2hete ereztem, hogy viszketek neha, semmi mas tunetem nem volt. Mindenesetre elmentem dokihoz, Candida gomba. Kaptam ra kremet meg huvelykupot, kb. 2-3nap alatt elmult.
Ehhez a candidahoz nem kell, h mosatlan legyel vagy osszeszedj valamit, egyszeruen a terhesseg alatt felborul a szervezet, elszaporodnak a rossz bacik es kesz.
En nem mertem ilyen-olyan kremet hasznalni,probalgatni melyik fog segiteni, inkabb elmentem dokihoz egy ,,potya,, mutogatasra. Hamarosan ugy is mutogatni kell magam, akarmennyire is kellemetlen, de maskepp nem tud megszulni az ember :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!