Neked hány hetesen és hogyan kellett abbahagyni az Utrogestant?
Figyelt kérdés
2015. szept. 25. 13:21
1/6 anonim válasza:
12 és egyik napról a másikra. (2x2 volt az adagom) Én meglepődtem de az orvosom ezt mondta, hogy egyáltalán nem kell folytatni, hiába maradt. Pedig elvileg fokozatosan kellene elhagyni de végülis semmi bajunk nem lett belőle.
2/6 agleh válasza:
Én 7 héttől szedtem 3x1 majd 4x1 később 4x2 a magzat növekedése végett. Aztán a 12. héttől 1 hétig 3x1 és szépen abbahagytam.
Most is szedek (11 hetes vagyok) 3x1 de a mostani dokim nem mondott rá semmit, de persze nem hagyom és majd rákérdezek.
3/6 anonim válasza:
14. hét betöltéséig kellett szednem. Eredetileg 3×2,
12. héttől 2×2, 13. héttől 2×1 és aztán elhagytam amikor betöltöttem a 14.-et.
4/6 anonim válasza:
12.hétig 3x1
A 12. hét betöltése után 2 naponta vettem el 1 szemet. Az utolsó napi 1 szemet szintén két napig kellett...
5/6 anonim válasza:
12 hetesen. Azt mondra a dokim h nen kell fokozatosan ez csak placebo sok ertelme nincs, ugyanis tul keves ahhoz benne a progeszteron h barmit is szamitson. Semmi bajunk nem lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!