Találok valahol franciául beszélő védőnőt? A feleségem nem beszél magyarul ilyen esetben le lehet mondani ezt az egész kalamajkát?
10-es vagyok
Egyrészt ha már egy életre páromul választottam valakit, akkor valamelyest megtanulnám az anyanyelvét, másrészt szégyellném magam, ha nem beszélném a gyerekem egyik anyanyelvét.
10 es, azert ez nen ilyen egyszeru, nem megy csak ugy, hogy megtanuljunk egy nyelvet.
Nekem amerikai a ferjem, es persze tud magyarul par szot, es egyre tobbet ahogy no majd a kisfiunk, de nem varjato el hogy telhesen megtanuljon.
Persze latszik, hogy nem vagy lyen helyzetben, ezert gozod nincs az egeszrol.
Kerdezo, le lehet mondani a vedonot irasban az onkormanyzatnal, viszont akkor kotelessegbol a gyamugy megy majd ki, es oket nem lehet lemondani vagy nem beengedni, mert hivatalos szemely.
Angolul beszel a feleseged? Mert ha valamennyire beszel akkor az eleg, legalabb, hogy letudjatok a latogatast. A vedonoi diplomahoz 2004 tol nyelvvizsga kell , igy azert ha fiatalabb vedonot fogtok ki jo esellyel beszel nyelvet.
10-es vagyok
Lehet, hogy én nem vagyok ilyen helyzetben, de a környezetemben elég sokan és érdekes módon eddig azt tapasztaltam, hogy mindenki igyekszik legalább alapszinten elsajátítani a párja anyanyelvét, ha már egyszer egy életre összekötötték az életüket. Azért ez nem agysebészet, hogy ne lehessen viszonylag egyszerűen megtanulni az alapokat.
le lehet mondani, nálatok elég ésszerű az indok is. Mindenesetre én nem lennék ellenséges, első alkalommal kísérd el, fordíts, és mondd el a védőnőnek, hogy mivel ez a helyzet, le szeretnétek mondani.
A gyermekjólétisek valóban kimennek EGYSZER, megnézik, hova viszitek haza a gyereket, utána pedig majd az orvosi vizsgálatok alkalmával lesz ellenőrizve a súlya, fejlődése. A látogatáskor csinálnak egy környezettanulmányt, és ennyi.
Nem kell bennük az ördögöt látni....
Nem próbálkoztunk semmivel se. Le lett mondva a fenébe az egész.
Majd idejön egy hölgyike a környezettanulmányára aztán ennyi lesz. Utána jártunk, egyáltalán nem kötelező szolgáltatás!
Ha nem kötelező, akkor miért is volt szükség arra, hogy lemondjátok és miért megy hozzátok környezettanulmányra valaki hivatalból???
Egyébként vicces, hogy egy pasi az alapján mond véleményt a védőnői szolgálatról, hogy még csak nem is próbálták, csak olvasott róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!