Találok valahol franciául beszélő védőnőt? A feleségem nem beszél magyarul ilyen esetben le lehet mondani ezt az egész kalamajkát?
Igen, köszönöm.
Utána olvastam a témának és sokan semmi értelmét nem látják az egésznek. Bevallom én sem.
Nem fogok tudni ilyenek miatt eljönni a munkahelyemről, ráadásul olvastam, hogy nem is lehet tudni előre, hogy mikor jön. Tényleg szükség van erre?
4-es által felvázolt verzió szerintem is működhet, első alkalommal szépen megbeszéltek mindent személyesen, utána már elegendő lehet telefonon fordítani. Egy normális védőnő esetén ebből nem hiszem, hogy probléma lehet.
2 védőnőhöz volt szerencsém eddig (költözés miatt, bár egyikükhöz csak a terhesség feléig), de mindketten normálisak. Az első akkor még nem jött házhoz, a jelenlegi pedig soha nem érkezett egyeztetés nélkül, 1-2 órával előtte mindig felhívott, hogy otthon leszünk-e.
Ha nagyon macerásnak érzitek, akkor le lehet mondani, de javaslom, hogy a feleséged kezdjen el magyarul tanulni, hiszen nem támaszkodhat mindig a Te segítségedre.
Lemondhatod, persze, de akkor számíts a gyermekvédelmisekre. Ha nem a védőnő, ők fognak kijönni, meg időnként ellenőrizni, akik egyáltalán nem egyeztetnek időpontot...
Amúgy nem gondolod, hogy a kedves nejednek el kellene kezdeni magyarul tanulni? Mert amúgy rhadt nehéz lesz neki itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!