Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvetelhetek a kacsatol?

Okos0204 kérdése:

Elvetelhetek a kacsatol?

Figyelt kérdés

5 hetes terhes vagyok. Elmentem ma nogyogyaszhoz, elmondtam neki mindent es azt is hogy parommal nem nagyon kellemes meg a dolog ,vagyis meg szuk vagyok.

Es kacsaval vizsgalt meg.. fajt nagyon.Nem volt ovatos, nemfigyel..

Nagyon felek hogy elment.

Elso baba lenne es sokat szenvedtunk erte.

Ugye nem fog elmenni? Vagy nem.lesz baja? Elore is koszonom.

2015. szept. 23. 21:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, ha megbántottalak, nem az volt a szándékom, csak nem értem, hogy akarsz gyermeket vállalni úgy, hogy még a pároddal való együttléteket sem élvezed. Hiszen egy kapcsolatnak az alapja a jó szex. Valamit nem jól csinál a párod, ha fél éve nem tud kellően kielégíteni, ráadásul 2 naponkénti aktussal.

Talán a többiek is csak azért válaszoltak normálisan, mert elkerülte a figyelmüket mit írsz, és a vizsgálaton "megragadtak"

Tehát, hogy összegezzem: fiatal vagy, nem élvezed a szexet a pároddal, és jön a baba. szülői támogatásod van? Apukás, nagyszülők esetleg?

Mióta vagytok együtt a pasiddal? És külön éltek-e, magatokat tartjátok el?

Normálisan is tudok válaszolni, de azért érdekelne a sztori.

2015. szept. 25. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!