Tudna olyan írni akinek terhesség alatt volt fibroadenomája?
Figyelt kérdés
Van a jobb mellemben egy 13*9mm-es fibroadenoma mammae.Évente kell kontrollra járni, viszont szeretnék kisbabát. A doktornő csak annyit mondott, hogy terhesség során változnak a hormonok, így változhat a fibroadenoma is.Nőhet vagy lehetséges hogy eltűnik? Tanácsolt terhesség előtt megműttetni? Nem szívesen feküdnék kés alá.2015. szept. 23. 13:06
1/1 anonim válasza:
Szia.Engem nyár elején műtöttek fobroadenómával,mert mi is babát szerettünk volna és sajnos nekem nőtt.Azt mondták a dokik,hogy hormonoktól nőhet is és nekem így is érzékeny volt.Viszont testvéremnek is volt a terhessége alatt és neki se előtte se terhesség alatt nem nőt,de ez kiszámíthatatlan.Én féltem,hogyha esetleg megvan a baba és amiatt nem tudnám szoptatni meg ilyesmi.Énem bántam meg ,hogy kivetettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!