Hanyadik héten kezdett látszódni a pocitok? Illetve ti mikor vettetek észre vmi kis dudorodást, ami másnak még fel sem tűnt?
Kb 20 hetesen kezdett látszani.
Dudorodás.. kb 11 hetes voltam amikor bugyivonal alatt valami pici dudor féle feltűnt de még én is csak akkor láttam, amikor nagyon figyeltem és csak ruha nélkül. És sokáig maradt olyan picike, ugye 20 hetes koromig tényleg nem látszott rajtam a terhesség kívülről.
Ekkora pocim volt 14 hetesen. 20-21 hetesen már rendes nagy pocakos volt :) eleg nagy baba is lett :)
A 16. hét előtt nincs terhespocak. Van viszont puffadás, haskörnyéki zsírraktározás, amit nagyon sokan terhespocaknak gondolnak.
(Aki képet töltött fel, az se terhespocak, hanem puffadás.)
Nekem a 17-18. hét körül kezdett látszani, a kollégák pedig a 20. hét környékén kérdeztek rá, hogy azt látják-e, amire gondolnak.
Köszi!
Csak mert eddig mintha láttam volna vmit, most pedig laposabbnak érzem... 11 hetes vagyok
16. hét előtt tényleg csak puffadás első babánál, illetve azért a zsír már el kezd raktározódni a csípő és has környékén előbb is. A méh is meg van már nagyobbodva, de nincs még akkora, hogy feltűnő legyen, a baba pedig pici még ilyenkor. Nekem a strandon kiszúrták a barátok 12 hetesen, pedig akkor még csak a puffadás meg a plusz zsírpárnák miatt volt gyanús, és ők is inkább csak nézegették, hogy most az-e, vagy sem.
Így 18 hetesen, akik ismernek már látják, feszülősebb felsőben este, amikor mgé a puffadás is hozzájön, akkor már rendesen látszik is, de reggel még a ruháim többsége elrejti.
Köszönöm! :)
Akkor nem aggódok :)
Ne is!:) Nekem még most is van, hogy egyik nap nagyobb, máskor kisebb, és én is volt, hogy aggódtam, de fölösleges, fog az majd nőni, nyugi. Aztán majd mozogni is:D
6-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!