Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti nem feltek? 9 het van a...

Ti nem feltek? 9 het van a szulesig es inkabb felek mint hogy izgulva varjam hogy megszulessen a baba.

Figyelt kérdés
odok hogy mennyire fog megvaltozni az eletunk,Milyen lesz 1-el tobben Stb. multkor mikor olvastam a korhazi csomag osszepakolasahoz szukseges dolgokat mar azon pityeregtem. Masnak is vannak ilyen hangulatvaltozasai?
2015. szept. 21. 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Másodikat várom és pont ennyi idő van nekünk is hátra. Hasonlóan érzek, annak ellenére,hogy nagyjából tudom, hogy mi vár ránk. Mégis. Nagyon izgulok :)))) Egy új élet születik. Egy új, igazi kis ember. Egy új családtag jön. Ez hatalmas dolog!! :)
2015. szept. 21. 10:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem 2 hetem van hátra és hasonlóan érzek, de gondolom normàlis, hogy az ember tart az ismeretlentől.

Lehet annyival egyszerűbb lesz a végén, hogy kezdenek majd előjönni az itt-ott fáj nyavaják és lehet ez ad egy kis vágyat a legyen mostmár vége iránt :-D én most kezdtem el ezt érezni, szóval mostmár várom, hogy a karomba tarthassam :-)

2015. szept. 21. 13:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is ma vagyok 31 hetes, és már nagyon várom hogy megszülessen. Az első gyerekemmel kicsit nehezen rázódtam ugyan bele a szoptatásba és az éjszakázásba, de ennek ellenére ezerszer jobb érzés volt babázni, mint terhesnek lenni.

Amíg a pocakban van a baba, folyton aggodalmaskodok, mi lesz a szülésnél, egészségesen születik-e. Na meg nehezen mozgok, rosszul alszom, ég a gyomrom stb...

Az ember élete a szülés után megváltozik, és lesz egy csomó új nehézség, igen. De egy kisbaba annyi örömöt tud hozni az ember életébe, hogy az elképesztő. Majd meglátod!

2015. szept. 21. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!