Van olyan oldal, ahova ha beírom a szülés várható
időpontját, kidobja, hogy fiú lesz-e, vagy lány?
Létezik ilyen, a tesóm nekem annak idején megnézte (mert és sem találtam, és sajna most sem tudom), és a szerint lány, az uh szerint viszont egyértelműen kisfiú:))
2008. szept. 9. 14:27
12/18 A kérdező kommentje:
örülök,hogy vannak akik megértik,hogy az ember csak poénból is megnézi az ilyesmit!:) én két fajtát néztem meg,és mást-mást mutatott! én most vagyok 14 hetes,így még az orvos nem tudta megmondani! köszönöm a válaszokat sziasztok!
Egyébként szerintem ezzel sokan vagyunk így.Én is nagyon kiváncsi vagyok,de végül is mindegy csak semmi baja ne legyen a kis drágának.
2008. szept. 9. 16:42
Megnéztem azt a kínai fogantatási naptárat, és nekem csak azért bukik a dolog, mert az, hogy fiú vagy lány lesz, csak az apa spermáin múlik, a nőknél mindig X kromoszóma van, a férfié pedig X vagy Y. Ez az oldal pedig csak az anya életkorát kérdezi, meg hogy melyik hónapban esett teherbe. Ezek az adatok alapján szerintetek lehet bármit is mondani???
2008. szept. 9. 16:46
Én csak egy e-mail címet tudok neked ajánlani: fiuvagylany@freemail.hu ha erre a címre elküldöd a te és a párod pontos születési idejét(év,hónap,nap)+ az utolsó mensi idejét, akkor hamarosan választ kapsz a kérdésedre szintén e-mailbe.Én is irtam erre a címre,és az illető szerint kislányom lesz de az ultrahangon kétszer is mondták hogy kisfiú.majd kiderül...:)
2008. szept. 13. 15:24
Nekem egy ismerősöm "foglalkozott" közelebbről a jónás naptár módszerrel, vagyis az ismerőseinek megnézte, hogy lány vagy fiú az esély. Általában bejött neki! Sőt, most ő is állapotos, kiváncsi vagyok megnézte-e magának.
Persze sztem is jó játék a kiváncsiság, de állítólag ez a módszer tényleg működik. Ha kicsit tudsz angolul, akkor itt a link: [link]
Jó szórakozást! ;-)
2008. szept. 14. 14:37
17/18 anonim válasza:
uhh ez azért kicsit durva..
hogy jön össze a dátum a baba nemével????
ez kb. olyan mintha azt mondanánk páros napon kislány páratlan napon fiú születik.. pff.
te egy igazii IQ bajnok lehetsz...
(15 éves vagyok, és én nem hittem el ezt)
2008. szept. 18. 20:16
Az előttem levőnek!
Nem én találtam ki, és sok mindenkinek működött!
Te biztos nagyon okosnak tartod magad!De ha ennyire érdekel a téma nézz utánna miből szokták kiszámolni, hogy milyen nemű lesz a baba
Látszik hogy 15 vagy!!!
2008. szept. 23. 12:49
Kapcsolódó kérdések: