Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit kell várni az AFP és...

Mennyit kell várni az AFP és toxoplasma eredményre? Aki levette a vért nem tudta megmondani, és azt sem, hogy hova menjek a leletért?

Figyelt kérdés
2008. szept. 9. 12:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnos sokat nem tudok mondani a magyar rendszerrel kapcsolatban,én svàjcban a vérvétel utàn 2 héttel mindent postai uton megkaptam.

Gondolom otthon ez még nem ilyen modern,de mindenképp keresd fel az orvosodat,vagy ahol a vért vették telefonàlj,ös kérdezz rà.

Persze 2-3 hét szerintem rendben van.

De olvastam olyan magyar blogot is,hogy terhessége egész ideje altt nem kapott visszajelzést,vagy nem is csinàlnak,csak ha kéred.....

Szerintem telefonàlj be,és ugy biztosat fogsz tudni

2008. szept. 9. 12:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok,az elsö vàlasz iroja:ha nem tudta megmondani,akkor minek dolgozik a szakmàjàban?

akkor legalàbb adjon egy telefonszàmot,ahovà a vért küldték,de az orvosodnak tudni kel a vàlaszt

2008. szept. 9. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:
az afp eredménye általában másfél 2 héten belül megérkezik. helyi sajátosságként vagy a védőnő címére, vagy a nőgyógyászhoz. ha az illető védőnőt megkérdezed megfogja tudni mondani, mert utána ha hozzá megy az eredmény akkor ő írja be a kiskönyvbe, és azzal az eredménnyel lehet menni az afp utáni uh-ra. a toxoplazma eredmény pedig ahhoz érkezik aki ezt a beutalót kiadta, és amelyik címet ráírta.
2008. szept. 9. 12:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Úr Isten. Jó nagy szakmai tapasztalata lehet annak, aki levette, gratulálok neki! Az ilyen disznóért vette az oklevelét?

Nekem csak AFP-t vettek, egy hetet kellett várni az eredményre(Miskolc), de van ahol kettőt kell, és az sztk-ban ahol levették, ott van leletkiadás, oda kellett mennem érte. De ez is változó, mert van ahol a védőnőnek postázzák ki. Szerintem ha tudod, hívd hel a rendelőt ahol levették(vagy menj be személyesen) és kérdezz rá a dologra. További boldog babavárást, Üdv 30 hetes kismama

2008. szept. 9. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem a laborba fog megérkezni, ugyanoda, ahol levették a vért, az afp is és a toxoplasma is, 2 héttel a vérvétel után.

én attól kérdeztem meg, aki a bejelentkezésnél felírta az adataimat.

ha nem nagy fáradság neked esetleg elmehetsz és megkérdezheted ott a bejelentkezésnél, vagy telefonálj be a laborba, bizti tudnak segíteni.

2008. szept. 9. 12:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Én Gödöllőn lakom, itt úgy van hogy az AFP eredmény a védőnőhöz érkezik kb. 2 hét alatt. Ha esetleg nem jó az eredmény akkor a védőnő telefonon értesíti a kismamát. Ha jó az eredmény, akkor csak a következő terhesgondozáson mondja, hogy minden rendben.
2008. szept. 9. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!