Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitol jonnek ki a terhessegi...

Mitol jonnek ki a terhessegi kiutesek?

Figyelt kérdés
Voltam orvosnal vele es azt mondta, hogy kenegessem testapoloval, az talan segit. Viszont en szeretnem inkabb belulrol megszuntetni, valami oka csak lehet, hogy nem mindenkin jonnek ki.Egyebkent a 29. hetben vagyok, es ugy ket hete jelentkeztek, de nem igazan akarnak elmulni.
2008. szept. 9. 11:18
 1/4 anonim ***** válasza:
2008. szept. 9. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnos belülről nem tudod megszűntetni, mert hormonok okozzák, ami a terhesség során elég magas..ez néha bőrön, néha súlyban stb..mutatkozik, rendszerint a terhesség befejeztével(szülés) elmúlnak, tehát nem maradando, csak épp kellemetlen.

Például néhány nő, aki ilyen olyan szerekkel férfias izmokat alakít ki a testén-miss olympia- az arcvonások is megférfiasodnak, ez is hormonváltozás és nem mindenkire érvényes a hatás, de rendszerint a szerek elhagyása után visszaszépülnek a hölgyek..

Tehát valaki érzékenyebb, hajlamosabb az ilyen hormontúltengés okozta változásokra..sajnos külsőleg és helyileg kezelhető.

Ne aggódj, szülés után visszaáll majd fokozatosan.

2008. szept. 9. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a bőrgyógyász hogy a terhesség végét jelenti és a bőr így reagál! Ahogy megszültem egyből eltüntek. Igazából a bőrgyógyász sem tudta megmondani mitől van.

Én Jonshon's baby fürdetőt használtam nem kentem be semmivel ha nagyon viszketett hideg vizes borogatást tettem rá.

Javasolták még a körömvirág krémet esetleg a sudokrémet is kipbálhatod.

Bolodg babavárást egy kalappal a szüléshez jó babázást!

Hathetes babóca anyukája

2008. szept. 9. 12:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Mindenkeppen kiprobalom az altalatok leirt dolgokat, hatha enyhiti a viszketest. Ha a hormonok allnak a hatterben, akkor valoban nem igazan tudok ellene mit tenni. Azt gondoltam, vminek a hianya es kicsit aggodtam a bebi miatt is, hatha nem kap meg vmit rendesen. Koszonom a valaszokat!
2008. szept. 10. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!