15ére vagyok kiirva. Nem érzek semmi jelet. A doki is azt mondta hogy még mindig nincs jele hogy kijönne. Megkell császározni? Vagy ilyenkor mi a teendö?
Nem hiszem, hogy császározni kéne! Az én kisfiam 1 héttel maradt bent tovább, akkor is indítani kellet a szülést, és természetes úton született.
Kitartás, és sok sikert!
Én is 15-re vagyok kiírva. Én is izgulok, hogy mikor és hogy lesz meg. Legutóbb a 37. héten vizsgált a doki, akkor egy ujjnyira volt a méhnyakam megrövidülve, de teljesen zárt voltam. Nem tudom mi van azóta, már úgy izgulok. 15-én lesz újabb vizsgálat, ha addig nem szülök. Én erős nyilalgatásokat érzek a hüvelyembe és a combom zsibbad.Te nem érzel ilyet?
Ne gondolj még a császárra, mert akár el is számolhatott a dokid egy kicsit. Várni fognak min. egy hetet a kiírt nap után, és ha semmi, beindítják a szülést. Csak akkor lesz császár, ha nem tágulsz az indítás után. Írj majd, hogy mi lett veled. Sok szerencsét, szép szülést!
Ne izgulj, nem fognak napra pontosan 15-én megcsászározni. A szülés várható idejébe bele van kalkulálva a + - 2 hét, hiszen a természetben nincs óramű pontosság. Először biztosan megpróbálják majd megindítani a szülést (infúzióval) és csk akkor császároznak ha nincs más megoldás.
Kitartást és nagyon könnyű szülést kívánok :)
26 hetes kismama
nekem még az nap délelőtt az NST vizsgálat után azt mondta a doki, hogy nem lesz szülés a kiírt napon.A pocaklakó sem jelezte, hogy kiszeretne bújni. Erre este 8-kor 5 perces fájásokkal mentem be és éjfél után megszületett a babám./ a nyákdugó éjfél előtt a burokrepesztés előtt távozott/
Szerintem ne izgulj, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Egyébként 2 hetet rá szoktak számolni és utána sem biztos a császár, csak lehet, hogy megindítják, ha nem indul meg spontán.
Szia!
Én 16-ra vagyok kiírva, és ua a helyzet, mint nálad. Semmi jelét nem adja a kis pöcsös hogy készülödne kifelé. Nincs jóslófájásom, az NST sem mutat semmit, a méhszáj még mindig 3000.
Nálunk a kiírt időpont napján kell menni először magzatvíz vizsgálatra, aztán 2 naponta. 1 hét után befektetnek, és tudtommal akkor már 1-2 napon belül megindítják a szülést. Császár csak akkor lesz, ha nagyon indokolt.
Attól, hogy nem szülsz "időben", abszolút nem biztos hogy el vagy számolva. A doki szerint az én babám már most nagyobb az átlagnál. Ráadásul faros.
Sikeres szülést kívánok mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!