Terhesség alatt többször borultatok ki/sírtatok? Milyen hetekben?
Figyelt kérdés
2015. szept. 18. 11:00
11/16 A kérdező kommentje:
Én néha ha hallok egy kellemes zenèt, azon is elsírom magam, aztàn röhögök, h miért is :D
2015. szept. 18. 13:53
12/16 anonim válasza:
Kiborulás, sírás, és menten felrobbanok érzés is volt. A 12. hét környékén nagyon lobbanékony voltam, akármennyire türtőztettem magam, hamar elpattant a cérna. 25. hét körül sírós voltam, ekkor volt az augusztusi kánikula. A munkahelyen is zűrök voltak, mellé nem haladt a felújítás otthon, elegem és melegem volt, totál kész voltam. Szinte minden este elpityeredtem, hogy én ezt nem bírom, aztán volt egy nap, ami csak sírással telt el, másnap jött az enyhülés... :D Azóta minden szép és jó, de sokat köszönhetek a férjemnek. Vannak kisebb elbizonytalanodásaim a babás cuccokkal kapcsolatban, amik kezdenek kiakasztani egy idő után, de szerencsére mindig észhez térít a férjem. Nem is tudom mi lenne velem nélküle.
13/16 A kérdező kommentje:
:)) nekem is elegem van, 11.héten vagyok
2015. szept. 18. 14:08
14/16 anonim válasza:
Ez a terhességem nagyon durva érzelmi kitöréseket okoz.
Szinte mindenen sírok. Egy lassú számon, babás reklámon, ha úgy szolnak hozzám, stb. Tényleg nagyon sokszor csordul ki a könynem.
Mindent a szivemre veszek, bár nem voltam kifejezetten erős lelkileg előtte sem, de amolyan átlagos.
most ez borzasztó.
Már többször mondtam, hogy ez kb már nem is normális.
Első terhességnél nem volt ilyen.
15/16 anonim válasza:
én a vége felé járok (35. héten ) és most érzem azt hogy igenis van hogy csak úgy meghatódok, vagy elérzékenyülök.
Vagy csak rámjön a szomorúság, de én se tudom igazából mi bajom van :D
Ez így vicces, de nagyon idegesítő...
16/16 A kérdező kommentje:
Érzelmi hullàmvölgy... Buta hormonok :)
2015. szept. 19. 02:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!