Az utalhat valamire ha rövidebb a combcsont mint adott időben lennie kellene egyébként minden adat megközelíthetőleg annyi mint lennie kellene 28. héten?
Figyelt kérdés
2008. szept. 9. 09:30
11/18 anonim válasza:
Ne aggodj! Ha eddig minden rendben volt, akkor mar nem valtozik tul sok minden. A down-szindroma nem egy virus, amit egyik naprol a masikra el lehet kapni.. Kicsit durva volt az elozo komment. Altalaban mar reg atesunk mindenfele vizsgalaton a 28. hetre. Ha eppen a ket utolso vizsgalat kozott kicsit lustizott a bebi pl. novesben az meg nem jelent semmi kulonoset. Ne izgulj, mert az mindkettotoknek art. Vagy ha nem hagy nyugodni a dolog, hat kerdezd meg az orvosodat.
Boldog babavarast!
28 hetes mami
12/18 anonim válasza:
Nem rémisztgetni akartam, ő kérdezte hogy mire utalhat, én meg leírtam.
13/18 A kérdező kommentje:
mikor van a következő uh genetikai vizsgálat?
2008. szept. 9. 09:53
14/18 anonim válasza:
szia.Ne félj,ezeka számok átlagok kinek kisebb kinek nagyobb ! Nekem 30hetesen volt 5,16cm.Nekem azt mondták rendben van,kicsit kisebb a baba de majd behozza...
Minden jót :)
32hetes kismama
15/18 A kérdező kommentje:
csak az az érdekes hogy egyes méretek kisebbek mások meg nagyobbak mint kellene lennie adott korban
2008. szept. 9. 10:04
16/18 anonim válasza:
Szia. Szerintem megnyugodhatsz. Az internetes táblázatok átlag értékek, a nagy általánosságot írják le. Az hogy a te kisbabád értékei eltérnek, mint ahogy sok más kisbabáé is, teljesen természetes. Minden kisbaba más. A rövidebb csöves csontok tényleg utalhatnak Down kórra, de ez önmagában még kevés, annak más jele is lenne. Úgyhogy nincs mitől félned. Üdv 30 hetes kismama
17/18 anonim válasza:
Nekem is mindig eltér a leírottaktól,pl.a crl. és a bdp. mindig más hétnél van,de a babák tényleg nem egyformán fejlődnek :)A kisfiam mindig le volt maradva és 4kg50dkg-al 62cm-rel született.
18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeket. még a tegnapi napon elmentem uh-ra és megnézetten a kicsit, mert nem hagyott nyugodni a gondolat, de azt mondta az orvos hogy minden rendben van, reméljük igy is van. boldog babavárást, könnyű szülést kivánok mindenkinek
2008. szept. 10. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!