Az utalhat valamire ha rövidebb a combcsont mint adott időben lennie kellene egyébként minden adat megközelíthetőleg annyi mint lennie kellene 28. héten?
Figyelt kérdés
2008. szept. 9. 09:30
1/18 A kérdező kommentje:
49 mm voltt csak. a lányoknak nem rövidebb?
2008. szept. 9. 09:31
2/18 anonim válasza:
Én úgy tudom, lányoknál rövidebb. Viszont nekem azt mondták, hogy a Down-kór egyik jele, ha a combcsont a kelleténél rövidebb(rövidebb csöves csontok).
3/18 A kérdező kommentje:
eddig minden vizsgálaton rendben volt minden remélem hogy nincsen semmi gond de most nagyon megijesztettél!!!
2008. szept. 9. 09:38
4/18 anonim válasza:
Szia. Az én babámnak 5,29 volt. Szerintem nem fejlődnek egyformán a babák, mint ahogy születéskor sem egyforma mérettel jönnek világra. Megkérdezhetem, hogy mennyi volt a becsült súly? Az enyém 1200 gramm. Minden jót!
5/18 A kérdező kommentje:
neked uh-on becsülték meg a súlyát? én mikor rákárdeztem egy papiron nézte az orvos meg hogy kb. mennyinek kell lennie, és a méreteit is ott nézte meg- csak nagyjából tippelt.
2008. szept. 9. 09:44
6/18 A kérdező kommentje:
most nagyon aggódom nem tudom mit csináljak!
2008. szept. 9. 09:44
7/18 anonim válasza:
Ne haragudj, nem akartalak megijeszteni, csak nekem ezt mondta az uh-os. De ha a 12. heti tarkóredő éa az AFP rendben, akkor nincs mitől félni!
8/18 anonim válasza:
szia! nyugodj meg. Az én babámnak 29 hetesen 51 mm, ami az átlagos érték alsó határa, majd 35 hetesen 68, ami már az átlag. szóval volt egy kis lemaradása combcsont terén, de néhány hét alatt behozta.
Egyszerűen nem egyforma ütemben növekednek, de aztán behozzák a lemaradást. :)
9/18 A kérdező kommentje:
hát remélem hogy igy van bár most bestresszeltem még a dokit is felhívtam csak nem vette fel.
2008. szept. 9. 09:47
10/18 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok. Ne aggódj tényleg. Ha bármi rendelleneset talált volna az orvos biztos, hogy szólt volna. Lehet, hogy igaz amit az első írt, de biztos akkor, ha rendelenesen kicsi. Gondolom voltál Te is mindenféle kötelező vizsgálaton, uh-on, ha baj lenne már rég kiderült volna. Nekem a súlyát a mért adatokból saccolta meg a doki, mi 4D uh-on voltunk. Azt is olvastam már, hogy a babák különböző testrészei sem fejlődnek egyformán. Nem értem miért kell rémísztgetni a kismamákat kedves első válaszoló, főleg ha alaptalan rémísztgetésről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!