12 hetes vagyok és eddig a gyomrom nagyon nagy volt. Azt mondták, hogy ott van a baba, majd lejjebb csúszik. Most lejjebb is csúszott a narancs nagyságú dudorka kb. 5 centit?Eléggé szúrt, nyomott a helye kb 20 percig. Ugye nincs baja a babának?
Szia.
Ez nekem is furcsa olvasni.Még ilyet nem hallottam.Lehetetlen,hogy a gyomrodban legyen az embrió.Nem lehet,hogy esetleg egy puffada´s volt??
menj orvoshoz,csak óvatosan fogalmazz,nehogy ki nevessen.
Ezt nem rossz indulatból írom.
29hetes kismama.
Nem buta a kérdésfeltevő!!!!A GYOMOR MAGASSÁGÁBAN volt, nem a gyomrában, csak ELÍRTA. Olyan kegyetlenek vagytok egy fogalmazási hibáért. Nem kell letolni, szerintem ti is hibáztok....
Ha az orvosod azt mondta, hogy lejjebb fog csúszni és meg is történt, akkor nincs semmi baj. nyugodj meg!
Szerintem az első két válaszoló a buta.Én a kérdés elolvasása után nem feltételeztem, hogy a gyomrában van.Egyből arra gondoltam, hogy a gyomor magasságában.
Hát igen...nagy az Isten állatkertje és sajnos alacsony a kerítés.
Szamomra a kerdes nem volt ertelmetlen.Egybol gondoltam ,hogy a kerdest feltevo ugy erzi a gyomra magassagaban van a baba,mivel ott volt az a "kis dudorka".Szerintem akinek van kis fantaziaja megerti mirol is van szo.Gondolom kozulunk senki sem orvos ,hogy szakszeruen megfogalmazott kerdest tegyen fel,mert ha az lenne nem is tenne fel itt kerdest.A masik meg az ,hogy koztudott aki terhes sokkal erzekenyebb az ilyesfajta megnyilvanulasokra ,mint az elso 2 valaszadoe.Isten ments ,hogy bantsam oket,de legkozelebb gondoljanak bele ,hogy nekik hogy esne egy ilyen valasz.Nekem tuti ,hogy rosszul.
Egyebkent a valaszom a kerdesre az,hogy szerintem nincs baj.Minden no mas erzesekrol szamol be,meg ha kicsit furcsa is hogy "feljebb volt es most lejjebb csuszott".Baj akkor van ha gorcsolsz vagy verzel,gorcsos hatfajdalmad van,esetleg lazad.(szerintem)Ha semmi panaszod nincs akkor foloslegesen aggodsz,mert art a babanak.Gratulalok es kitartast!24 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!