Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti miket ettetek a terhesség...

Ti miket ettetek a terhesség elején, volt ami különösen jólesett, és ami nagyon nem?

Figyelt kérdés
9 hetes vagyok, de annyira nehéz eltalálni, hogy mit ennék szívesen. Gyakran vagyok éhes, de ha bármit eszem, nem érzem magam jól utána.
2015. szept. 15. 09:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Jégkrém :)

Kifli csak úgy magában.

Egyébként sok mindentől hányingerem volt.

2015. szept. 15. 09:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Édességre fokozottan vágyom én is, de próbálok nem enni, mert nem szeretnék többet hízni, mint amennyi még normális. Te mennyit gyarapodtál súlyban a terhesség alatt?
2015. szept. 15. 10:04
 3/12 anonim ***** válasza:
A főtt ételek,mindegy,csak meleg legyen,na azokat imádom mostanában!Húsleves,tejfölös ételek,paradicsomos ételek is a kedvenceim.A jéghideg 100%-os narancslét is nagyon szeretem,egy-egy korty és néhány percig minden oké.De a füstölt szagtól (pl. grilleztünk a hétvégén) öklendezek.Igen,nagyon nehéz eltalálnom,hogy mit ennék,mert mire végzek az evéssel,már újra hányingerem van és általában én is egész nap éhes vagyok.Mindemellett vegetáriánus vagyok,így nehezebb kicsit.
2015. szept. 15. 10:06
 4/12 anonim ***** válasza:

Én sem tömtem magam édességgel. De pont nyár volt, egyébként is jól esett a kedvenc jégkrémem és volt pár nap, hogy mindennap ettem egyet. Kis pálcikás, szóval nem valami nagy vagy sok.

Kb. 12 kiló jött fel.

2015. szept. 15. 10:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem szó szerint semmi nem esett jól. Fogytam is 4 kilót pedig nagyon ritkán hánytam.
2015. szept. 15. 10:11
 6/12 anonim ***** válasza:
En salatakat ettem mert az kellett halistennek. Csoki meg hasonlok egyaltalan nem. Nem ugy mint most 😀😀
2015. szept. 15. 10:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem semmi nem esik jól, nem kívànok meg semmit már 5 hete.

Most 10 hetes vagyok, alig várom, hogy vège legyen a hányásnak.

4 kilót fogytam. Pár napja jól esik a csoki, illetve a levesek.

Más nem. Öklendezek a kajáktól, kajaszagtól.

2015. szept. 15. 10:20
 8/12 anonim ***** válasza:

Juj, az elején borzalmas volt nekem is. Nagyon-nagyon rosszul voltam, a szagoktól főleg, a hústól egyenesen undorodtam, csak aludni-aludni akartam. VIszont borzasztóan éhes voltam, és számomra hihetetlen módon a gyorskajákat kívántam rettenetesen (előtte szinte soha nem ettem, egyáltalán nem szerettem) életemben akkor mentem másodjára Mekibe, úgy bezabáltam, hogy csak na! :) Aztán többször éjjel ugrasztottam a férjemet, hogy szerezzen nekem 2 óriás gyrost. Elképesztő, nem ismertem magamra, soha nem voltam kívánós, és a terhesség 15. hete után meg is szűnt ez.

Aztán egyszer "ebédre" egy 3 literes barackbefőttöt ettem egy ülte helyemben barackostul, levestül.

Ennyi furcsaság volt, és az elején nem igen híztam, sőt, még fogytam is 3 kg-ot az első trimeszterben.

Aztán visszaállt a rend, normálisan étkeztem, igaz, elég sokat híztam, végeredményben 19 kg-ot. De nyugtatott az orvos, hogy az csak víz, és maga a terhem. Sajnos nagyon vizesedtem, főleg a lábaim. De szülés után 6 héten még kevesebb voltam, mint amikor teherbe estem.

2015. szept. 15. 11:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az első terhesség alatt kegyetlenül édesszájú voltam. Az első 15 hétben nagyon kínzott a hányinger, akkor még nem nasiztam, de utána volt, hogy éjjel képes voltam felkelni csokit meg cukros tejföl nassolni. Szerencsére ehhez képest nem híztam sokat a végére (10 kg-t) , de valószínűleg csak azért, mert sokat mozogtam végig.

A másodiknál egy percig sem volt hányingerem, viszont megveszek a salátákért, zöldségekért és a sajtért. Az elején a nyers sárgarépát ettem kilószámra, és rá sem bírtam nézni az édességre. Érdekes módon ez a babám is kislány lesz, és pont ugyanúgy hízok vele mint az elsővel, akivel a csokit zabáltam folyton :-)

2015. szept. 15. 11:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Én 8 hetes leszek holnap, pont 1 hete gyötör az hogy semmit nem tudok megenni, főleg nem a hűtőből!

Nekem a hűtő akkora mumus hogy hihetetlen és nem csak a sajátom, képes vagyok bármilyen hűtőtől rosszul lenni.

Valamint szinte vegetáriánussá tesz a baba, hús se esik jól, de érdekes mint feljebb írták gyors kajákat meg kívánom ami miatt meg bűntudatom lesz hogy ilyen szeméttel tömöm magam :D

Olyan jó volt pozi teszt körül annyiit ettem olyan finomakat jó étvággyal, akkor még azon paráztam nekem miért nincs rosszullét hát tessék, hányinger társult az életembe.

Ja és evés után akkora vagyok mint egy 16 hetes, akkorára puffadok.

2015. szept. 15. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!